Zabava

KRICI NA IMANJU ZADRUGE Porodica Dragojević došla u Šimanovce, majka kukala ispred kapije

Haos oko Dejana Dragojevića, koji je završio krvav kad je lomio glavu o staklo u "Zadruzi", pa potom napustio rijaliti, ne jenjava.

KRICI NA IMANJU ZADRUGE Porodica Dragojević došla u Šimanovce, majka kukala ispred kapije
FOTO: TV PINK SCREENSHOT

Cijela porodica je poslije svega što je uradio došla u Šimanovce, a nisu krili da su jako zabrinuti za njega.

– Biljana je kukala na sav glas ispred kapije! Niko nije mogao da je smiri. Oni su odmah nakon incidenta tražili Dejana po bolnicama, a potom su željeli da razgovaraju sa produkcijom – započinje dobro obavješteni izvor Blica.

– Oni su zahtjevali da ga vode kući nakon svega, ali produkcija nije htjela da čuje za to. Dejan nije želio da ode iz rijalitija, to su ponavljali njegovoj porodici. Čak je odbijao i pomoć psihijatra u startu i govorio da je dobro, a svi su znali da ne bi radio ono što je radio da je to slučaj – dodaje izvor, pa zaključuje:

Pročitajte još

– Predstavnici produkcije su rekli da se zna šta su jasna pravila, da je Dejan sad dobro i da nema posjeta u apartmanu u kom se trenutno nalazi.

Biljana je, podsjetimo, juče pričala da se boji da će Dejan dići ruku na sebe.

– Moj Dejan će se ubiti zbog sotone Dalile! Ona je njega silom natjerala da pređe u islam, a sada ga pred TV kamerama ubija u pojam i dovodi na ivicu samoubistva – kazala je bila za Informer.

– Sjedila sam kući i gledala “Zadrugu” kada se dogodio taj incident. Ništa nisam željela da javljam Davidu, zato što je bio na proslavi srpske Nove godine, međutim Dejanovi fanovi su mu slali slike krvavog brata i on je odmah izašao za žurke i došao kod mene. Krenuli smo da tražimo Dejana po bolnicama, da bismo saznali gdje su ga odveli na ušivanje. Na kraju smo otišli u Šimanovce i tamo smo ga čekali – rekla je Biljana juče za Pink.

Prihvati notifikacije