Zabava

"KRIZA MATORIH GODINA" Jovana Jeremić udarila na Mileta Kitića nakon što je "iskopirao" Desingericu

Jovana Jeremić oštro je osudila ponašanje Dragomira Despića Desingerice, koji publiku udara patikom po glavi na nastupima, a nakon što je njegovo ponašanje "iskopirao" i stariji kolega Mile Kitić, voditeljka nije ostala imuna, pa je folkera isprozivala javno.

Jovana Jeremić, Mile Kitić
FOTO: ZORAN ILIĆ, ALEKSANDAR SLAVKOVIĆ / RINGIER

Reći ću samo jednu rečenicu, kriza matorih godina. Nedopustivo je da se jedna takva zvijezda tako ponaša. To ne smiju da budu uzori omladini, ko se drogira, ko se tako demonski ponaša… To su demoni. Ne bih željela da satanizam zavlada našom scenom – rekla je Jovana.

Podsjetimo, Jovana Jeremić je, nakon što je gradonačelnik Banjaluke zabranio nastup ovog dvojca, istakla da razumije njegov potez i da se slaže sa njim.

– Uvijek ću kritikovati ono što nije moralno i što nije dobro pa makar se to nekom sto puta ne bude sviđalo. Rekla sam šta imam za takvo ponašanje, ne mogu to nazvati napadom i ne bojim se uličnih dobacivača – rekla Jeremićeva.

Pročitajte još

– Ja znam šta je Draško želio. I jednim dijelom ga apsolutno razumijem. Ne može da bude normalno da neko udara patikom u glavu na nastupu ili mokrom čarapom i da svi ćute. Ljudi, to nam truje naciju, pričamo realno! Pjevači moraju da povedu računa. Dosta je bilo sa tim pozivanjem djece na drogu, blud, nemoral, razvrat. Mislim da je tome odzvonilo. Nenormalno je da nekoga gađaju mokrom čarapom na nastupu. To je čist satanizam, glorifikovanje zla kroz pjesme… Moraju da povedu računa o svojim tekstovima. Glorifikovanje zla, satane, to je nedopustivo – istakla je Jovana u emisiji.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu