Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KRVAVA DRAMA, POVOD BANALAN Pokušao ubiti suprugu jer je odbila da ide u ŠOPING SA NJIM

Hronika
Autor:

Foto: Oliver Bunić/RAS Srbija

Prava drama odigrala se sinoć oko 20 sati u Bloku 45 na Novom Beogradu kada je Dragoslav Jovanović (25) pokušao ubiti suprugu Teodoru Jovanović (25), a potom i sebe, a sve zbog toga što je odbila krenuti u šoping s njim.

Sin poznatog kriminalca Ljubomira Jovanovića Staklenog, nekadašnjeg pripadnika ”surčinskog klana” i prijatelja Ljubiše Buhe Čumeta, ispalio je tri hica u grudi i rame ženi, i to dok je na samo četiri metra od nje stajala njihova beba od 11 mjeseci, a potom se dao u bijeg.

– Jedan metak ju je pogodio u rame, a dva u grudi. Počela je vrištati, a tuda su prolazila dvojica policajaca. Jedan je odmah krenuo za naoružanim Dragoslavom, koji je trčao preko livade i, poslije 200 metara, pucao sebi u glavu. Drugi policajac je prišao krvavoj Teodori, podvezao joj ranu majicom koju je neki momak skinuo – priča očevidac.

Kako kaže, teško povrijeđena Teodora je sve vrijeme bila svjesna i razgovarala je s policajcem.

– Kroz plač je rekla kako se zove i da joj roditelji žive u blizini. Rekla je da zovu njenu mamu da dođe po bebu. Policajac ju je pitao ko je pucao na nju, a ona je rekla: “Moj muž, razvodimo se, već neko vrijeme nismo zajedno.” Onda je počela da jauče i vrišti i da se žali kako je boli – kaže svjedok.

Hitna pomoć je nakon toga odvezla Teodoru, ali i Dragoslava u Urgentni centar i oboje se nalaze u bolnici u teškom stanju.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO