Hronika

KRVAVA OSVETA Tinejdžer koji je izboden bio osumnjičen za ubistvo migranta iz Avganistana

Migrant ubijen sinoć sa više uboda nožem u grudi i stomak nedaleko od Prihvatnog centra u Krnjači jedan je od dvojice tinejdžera osumnjičenih za ubistvo migranta iz Avganistana preksinoć u Karađorđevoj ulici u centru Beograda, prenio je N1.

KRVAVA OSVETA Tinejdžer koji je izboden bio osumnjičen za ubistvo migranta iz Avganistana
FOTO: U. ARSIĆ/RAS SRBIJA

Sumnja se da je u pitanju osveta Avganistanaca bliskih migrantu koji je sinoć ubijen u Karađorđevoj ulici. Policijske ekipe obavljaju uviđaj i trgaju za napadačima.

Ranije juče policija je objavila da je uhapsila jednog od osumnjičenih da su učestvovali u zločinu u Karađorđevoj ulici, ali za Avaganistancem koji je sinoć ubijen i dalje se tragalo.

Kako saznaje Blic na licu mjesta, tijelo ubijenog mladića pronađeno je u šumi nedaleko od Prihvatnog centra u Krnjači i radi se o Avganistancu (16) koji je nekoliko puta do sada bezuspješno pokušavao da napusti Srbiju. Prema saznanjima N1, njega je u januaru je sa grupom drugih maloljetnika uhapsila hrvatska policija dok su pokušavali da pređe granicu Srbije i Hrvatske. Potom ga je hrvatska policija predala srpskoj, a odlukom prekršajnog suda bio je smješten u zatvor za odrasle.

Uhapšeni migrant na saslušanju je negirao krivicu.

Policija i dalje intenzivno traga za drugim osumnjčenim koji je identifikovan, ali mu se nakon ubistva izgubio trag.

Prema nepotvrđenim saznanjima, Avganistanac (22) koji je preksinoć ubijen bio je blizak krijumčarskim krugovima koji djeluju u regionu, prenosi N1.