Hronika

KRVAVA TUČA ZBOG SMS Maloljetnik slao poruke majci poznanika

Novopazarska policija uhapsila je sedamnaestogodišnjeg tinejdžera zbog sumnje da je nožem izbo mladiće od 19 i 20 godina, kao i petnaestogodišnjaka koji se tereti da im je zadao nekoliko udaraca.

KRVAVA TUČA ZBOG SMS Maloljetnik slao poruke majci poznanika
FOTO: SHUTERSTOCK

Kako “Blic” nezvanično saznaje, do verbalnog sukoba, a potom i tuče došlo je ispred kuće uhapšenog sedamnaestogodišnjaka.

– Nakon kraće rasprave jedan od oštećenih je krenuo ka sedamnaestogodišnjaku kako bi se fizički obračunali. Došlo je do tuče tokom koje je on potegao nož i dva puta ubo u predijelu grudi oba mladića, dok ih je petnaestogodišnjak nekoliko puta udario zatvorenim šakama – kazao je naš izvor iz istrage.

Devetnaestogodišnjak je zadobio teške tjelesne povrede i nakon ukazane pomoći u novopazarskoj Opštoj bolnici njegovo zdravstveno stanje je sada stabilno. Godinu dana stariji mladić je lakše povrijeđen.

Sukob nastao zbog poruka?

Prema nepotvrđenim informacijama, do sukoba među mladićima je došlo zbog toga što je, navodno, sedamnaestogodišnjak slao poruke i uznemiravao majku jednog od oštećenih.

– Petnaestogodišnji mladić se druži sa jednim od oštećenih i on je, kako je rekao prilikom saslušanja, šale radi dao broj telefona majke jednog od njih svom prijatelju koji joj je potom slao poruke, navodno, ne znajući da se radi o starijoj osobi i majci oštećenog. Kada je oštećeni saznao šta se dešava došlo je do sukoba i tuče – dodaje naš izvor.

Sedamnaestogodišnji mladić se tereti da je počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju, a njegov dvije godine mlađi prijatelj nasilničko ponašanje.

Na predlog zamjenika Višeg tužioca u Novom Pazaru, Viši sud im je odredio pritvor do 30 dana, prenosi Blic.