Zabava

Ksenijina majka o SMRTNOM SLUČAJU U PORODICI "Sve smo skrivali od nje, jako se potresla kad je saznala"

Članici grupe "Hurricane", Kseniji Knežević, koja je sa koleginicama Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić predstavljala Srbiju na Evroviziji u Roterdamu, umrla je baka u trenutku dok je nastupala na ovom muzičkom takmičenju.

Ksenijina majka o SMRTNOM SLUČAJU U PORODICI "Sve smo skrivali od nje, jako se potresla kad je saznala"
FOTO: S.KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Ksenijina baka sa majčine strane preminula je pred finalni nastup, a članovi njene porodice su odlučili da joj ne jave, da je ne bi uznemirili dok još traje takmičenje, prenosi Blic.

Ksenijina majka sada je govorila na ovu temu.

– Sve smo sakrivali od Ksenije da bi mogla da nastupa. Ona je bila mnogo vezana za baku i sigurno ne bi mogla tako dobro da otpjeva da je znala da je preminula – rekla je njena majka Nina i dodala:

– Moja majka kao da je čekala da umre kada joj je unuka otišla u Roterdam. Ksenija je u nedelju otputovala, a njena baka je preminula u ponedeljak. Mi smo sve krili od Ksenije jer znamo koliko je ona osjećajna. Sahrana je bila dok su djevojke još boravile u Holandiji – objasnila je za Informer.

Majka popularne pjevačice je rekla da su Kseniji saopštili vijesti tek pošto je ona ispričala utiske sa takmičenja.

– Kseniji niko ništa nije pričao sve ove dane. Čak i kada je stigla kući, pustili smo je da nam ispriča utiske, da sa nama podeli svoju sreću i tek uveče smo joj rekli šta se dogodilo, jako se potresla – dodala je.

– Dobro je da mi nisu rekli ranije. Ne bi ništa bilo isto na Evroviziji da sam znala. Ovo mi je najtužniji trenutak u životu jer mi je baka bila najmilija – rekla je Ksenija.

Prihvati notifikacije