Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

KUMA UBIJENE PJEVAČICE U PRITVORU Vera osumnjičena za prevaru

Hronika
Autor:

Foto: RAS Srbija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. B. (72) i Veru Vukomanović (62), kumu ubijene Jelene Marjanović, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela prevara, falsifikovanje isprave i navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Kako se sumnja, oni su za sada na neutvrđen način pribavili falsifikovani kupoprodajni ugovor, kojim je S. B. navodno kupio plac u Beogradu od jedne preminule osobe.

S. B. se sumnjiči da je zatim ugovor predao u Republički geodetski zavod, Katastar nepokretnosti Zvezdara, gdje se uknjižio kao vlasnik tog placa, saopštio je MUP Srbije.

Osumnjičena Vukomanović je službenicima Katastra nepokretnosti Zvezdara priložila falsifikovanu punomoć, navodno dobivenu od preminule osobe, i odrekla se prava na žalbu, čime je doprinijela da rješenje o uknjiži S. B. kao vlasnika placa postane pravosnažno.

S. B. i Veri Vukomanović je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Alo)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO