Zabava

Urnebesan snimak sa svadbe zapalio društvene mreže: Kad kuma zapuca, svi skaču u bazen

Kum nije dugme, a kuma još manje, tačnije, kad je štimung u pitanju, ova kuma zna kako da podigne radnu temperaturu gostiju, te da svadba ostane da se pamti i prepričava dok je svijeta i vijeka.

Urnebesan snimak sa svadbe zapalio društvene mreže: Kad kuma zapuca, svi skaču u bazen
FOTO: NAPUSTENA MESTA SRBIJE/INSTAGRAM SCREENSHOT

Jedno takvo vjenčanje, odigralo se u Šapcu, gdje je kuma pokazala zavidne vokalne sposobnosti, ali i streljačke, budući da je paralelno sa pjevanjem i šenlučila iz pištolja.

Na društvenim mrežama, pojavio se snimak sa svadbe navodno u okolini Šapca, gdje se vidi kako kuma u isto vrijeme zabavlja goste i puca iz pištolja.

Naime, ona je tokom veselja dok je pjevala pesmu “Potpoiću ovaj splav” od Stoje, u jednom trenutku uzela pištolj i zapucala na oduševljenje gostiju, te je svadbeno veselje postalo još turbulentnije, sudeći po reakciji prisutnih, koji su nakon ovog bloka pjesmi, uskočili u bazen obučeni.

Važno je napomenuti da je ovakva praksa na svadbama potencijalno jako opasna te i da je nedavno jedan od muzičara baš tokom ovakve kaubojštine prebačen u bolnicu jer ga je jedan od svatova slučajno upucao, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije