Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

LJEKARI SE BORE ZA NJEN ŽIVOT Dunja Ilić pokušala da se UBIJE, bez svijesti prebačena u bolnicu

Hronika
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Nekadašnja pjevačica Dunja Ilić objavila je u toku noći potresan video u kojem je najavila da će da se ubije, te da je popila dozu lijekova. Dunja, koja se više ne bavi muzikom, a posljednjih godina živi u Napulju, rekla je između ostalog, kako je zlostavljana od pete godine.

– Molim vas slušajte me, ne pričam sra**, ne pričam ovo da bih bila u centru pažnje, meni to ne treba – rekla je Dunja odmah na početku videa i nastavila:

– Ja ću da umrem kroz sat vremena, nisam trenutno ni na čemu, ni u depresiji. Moj život vuče mnogo više od toga. Ja sam zlostavljana od svoje pete godine – dodala je ona i rekla:

– Ja nemam razloga da lažem, jer ću biti mrtva poslije ovoga – govori Dunja u potresnom videu.

Odmah nakon što je nekadašnja pevačica snimila uživo uključenje na Instagramu, redakcija Blica pokušala je da dođe do nje, ali je I alarmirala njene prijatelje kako bi joj pomogli, pozvali policiju ili pomoć.

Jedan od Dunjinih prijatelja javio se, saslušao o čemu je riječ i čim je odgledao klip, pokušao je da dođe do pjevačice. Međutim ona se nije javljala na telefon, te je alarmirao njenog emotivnog partnera.

– Odmah sam počeo da je zovem, ali nikako nisam uspio da je dobijem. Sjetio sam se da negdje imam broj njenog partnera i okrenuo sam njega. Kada sam mu ispričao šta je rekla u videu i šta je uradila, on je odmah pozvao policiju – kaže Dunjin prijatelj i dodaje:

– Njen dečko Fredi je zajedno sa policijom upao u stan i tamo su je zatekli u besvjesnom stanju. Popila je lijekove i vino. Odmah je došla Hitna pomoć i odvezla je u bolnicu u Napulju – dodaje izvor.

Dunja je, prema posljednjim saznanjima, u nesvjesnom stanju.

– Živa je, ali u nesvjesnom stanju. U bolnici se trude da je povrate u život – završava Dunjin prijatelj.

U toku noći, na društvenim mrežama se oglasio Dunjin dečko Fredi i napisao da je u stanu zatekao scenu iz horor filma, ali da je spasio jednu dušu.

Video možete pogledati OVDJE.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO