Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

LJUBI 15 GODINA MLAĐEG MUŠKARCA Maja Marijana uživa u novoj ljubavi (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

Folk pjevačica Maja Marijana skoro godinu dana zabavlja se sa 15 godina mlađim muškarcem. Iako je pojedinci osuđuju što ima dosta mlađeg partnera, nju to ne pogađa i maksimalno uživa u novoj ljubavi.

– Što se tiče ljudi koji nešto misle, mene to uopšte ne zanima. Isključivo i samo me, po tom pitanju, zanima moje mišljenje, tuža mišljenja mi ne plaćaju račune. Ko je taj ko može da kaže šta je u redu, a šta nije. Što se tiče tih što misle, neka oni brinu svoju brigu i neka gledaju svoj život. Godine smetaju onima koji su ostarili u glavi. Onima koji su u penziji odavno. Ja sam još uvijek mlada žena u ful energiji i samim tim je normalno da imam adekvatnog partnera pored sebe, što moj dečko jeste – ispričala je nedavno Maja za portal Srbija danas.

View this post on Instagram

Happiness❤️❤️❤️

A post shared by Maja Marijana Official (@majamarijana8) on

Interesantno je da Maja šest mjeseci nije bila aktivna na društvenoj mreži Instagram. Šuškalo se da joj aktuelni dečko brani da ima društvene mreže, a pjevačica se prije nekoliko dana vratila na Instagram.

– Dragi moji, nije me bilo neko vreme, ali sada sam tu da nadoknadimo sve propušteno. Volim vas – obavijestila je pjevačica svoje prijatelje na ovoj socijalnoj platformi.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO