Zabava

Pjevač iznio detalje o Dalilinom novom dečku "Gringo je sin mog dobrog prijatelja, ima 25 godina i imućan je"

Pjevač i dugogodišnji učesnik rijalitija, Lepi Mića otkrio je da poznaje sadašnjeg dječka Dalile Dragojević, te da je on sin njegovog dobrog prijatelja.

Pjevač iznio detalje o Dalilinom novom dečku "Gringo je sin mog dobrog prijatelja, ima 25 godina i imućan je"
FOTO: DALILA DRAGOJEVIĆ/INSTAGRAM SCREENSHOT

„Gringo“ je sin mog dobrog prijatelja, ima oko 25 godina, imućan je, ali ne bih otkrivao ništa. Detalje ne znam, ali kakva će veza da bude – naveo je Mića.

Dragojevićka je nedavno ispričala čime se bavi njen novi izabranik, kao i da ima svoj vozni park i da poseduje dva skupocijena automobila.

Pročitajte još

– Ništa nije otkriveno, sve dok ja ne budem to željela. Da li sam zaljubljena, ne bih o tome, ja sam srećna, to je najvažnije! Nisu pogodili još ništa! – govori Dalila.

– Iskoristila da odem do Hrvatske, vidjela sam da imam i tamo vjerne fanove, nisu fanove, nego je podrška tamo nečija, ali opet nisu uspjeli, ja sam toliko pametna i inteligentna da zamijenim pravog sa lažnim, on ne želi da se medijski eksponira. Nije došao ovdje zbog vas! Krenula sam sa njegovim autom, dok nije pukla guma! On ima dva automobila! Ima privatan biznis, nije bitno, nećemo o tome, on ne želi da se eksponira, pokazala sam ruku, nogu, sat i glas i patike.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije