Zabava

Ljupka je DEMOLIRALA AUTOMOBILE generala policije, a evo koliku KAZNU može da dobije

Pjevačica Ljupka Stević našla se u centru skandala nakon što je sinoć generalu policije Dragiši Simiću uništila dva automobila.

Ljupka je DEMOLIRALA  AUTOMOBILE generala policije, a evo koliku KAZNU može da dobije
FOTO: LJUPKASTEVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Kako je cijeli slučaj prijavljen policiji, koja je izašla na mjesto događaja, Ljupka je privedena u policijsku stanicu gdje joj je napisana i krivična prijava. Redakcija Telegraf.rs je kontaktirala s beogradskim advokatom Radišom Roskićem, koji je objasnio kako se kreću kazne za ovakva djela.

– Ona se može teretiti za više stvari, može biti oštećenje tuđih stvari i još čitav niz drugih delikata koje u sebi sadrži imovinski element, ali i drugih koji u sebi imaju elemente nasilja – kaže Radiša.

Radiša je za pomenuti sajt ispričao i kakve su kazne predviđene za djela koje je učinila pjevačica, a s obzirom na to da je na javnom mjestu lomila i pravila skandal, uz takva djela može se “prikačiti” i narušavanje javnog reda i mira.

– Različite su šteta napravljena. U svakom slučaju, zakonski minimum je 15.000 dinara, pa ide do 450.000 kazne, za oštećenje tuđe stvari, u zavisnosti od imovinskog cenzusa i od toga kolika je imovinska dinara, a onda milion i po, pa preko toga – rekao je advokat.