Zabava

"NEĆE ME NIKO!" Pjevačica Ljupka Stević očajna što ne može da nađe dečka POSLIJE SKANDALA

Pjevačica Ljupka Stević izazvala je skandal u septembru ove godine kada je demolirala automobile tadašnjem partneru, generalu Dragiši Simiću, a sada priznaje da je očajna jer se muškarci ne interesuju za nju.

"NEĆE ME NIKO!" Pjevačica Ljupka Stević očajna što ne može da nađe dečka POSLIJE SKANDALA
FOTO: LJUPKASTEVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Još nemam dečka. Neće me niko! Ne udvaraju mi se muškarci, kao da se nečeg plaše. Ne znam šta im je! Vjerujem da će i mene pogledati sreća i da će mi se desiti prava ljubav. Moraću da snimim neku pjesmu o srećno zaljubljenim ženama jer svaka tužna koju sam snimila na kraju mi je postala autobiografska – rekla je Ljupka za Informer.

Pjevačica je u septembru ove godine demolirala dva skupocena automobila svom tadašnjem partneru Dragiši Simiću. Nakon skandala, on joj i dalje daje svoje automobile na korišćenje, a folkerka kaže da joj general izlazi u susret iako se mjesecima nisu vidjeli.

– Ja sa Dragišom nemam namjeru da se viđam, ali se često čujemo oko razmjene automobila. To nam je jedina konekcija. U srijedu smo se posljednji put čuli. Tog dana je trebalo da vratim ovaj “audi” i da uzmem drugo vozilo od njega, ali mi se gospodin nije ni javio, tako da je ovaj auto i dalje kod mene – rekla je Ljupka.

Ljupka tvrdi da su brojni Simićevi automobili stavljeni na raspolaganje jednoj rentakar agenciji iz koje ih ona pozajmljuje, a da je i ona svoj automobil ustupila njima.

– Dogovor je bio sa Simketom da ja dam svoj auto toj agenciji i da koristim kola koja su slobodna, dok mi ne kupi drugi u vrijednosti mog automobila. On mi pusti poruku kada treba da zamijenim auto, vozač mi doveze kola i uzme ona koja su trenutno kod mene.

Iako je zbog automobila u stalnom kontaktu sa bivšim, pjevačica tvrdi da ga više ne voli.

– Preboljela sam Simića, čak skidam i tetovažu posvećenu njemu. Istetovirala sam prije devet godina na vratu zvjezdice koje simbolizuju generala i njegove inicijale koji nisu mogli da se prepoznaju na prvi pogled. Nakon raskida sam odlučila da uradim lasersko uklanjanje, jer nisam ponosna na to što sam tetovaže posvetila njemu. Nije to zaslužio i nikad ne bih isto uradila – kaže Ljupka za pomenuti list.