Zabava

LUNA SVE ZAČUDILA Đoganijeva je OVAKO čestitala Marku rođendan (FOTO)

Bivša rijaliti zvezda Luna Đogani čestitala je momku Marku Miljkoviću rođendan odmah nakon ponoći, a njena čestitka mnoge je navela na to da pomisle da će se njih dvoje uskoro ostvariti u ulozi roditelja.

LUNA SVE ZAČUDILA Đoganijeva je OVAKO čestitala Marku rođendan (FOTO)
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Srećan rođendan oko moje, podrško moja, prijatelju moj, ljubavi moja. Želim ti sve ono sve što poželiš, najviše ti želim zdravlje i da ne budemo bolesni više. Želim ti da ostvariš svaki svoj san, želim ti da budeš uvijek ono što jesi, jer te ja baš takvog volim. Želim ti da budeš dobar vjernik, suprug i ako bog da otac. Želim ti da svi tvoji dragi ljudi budu dobro i zdravi, želim ti da budeš srećna kakva god to sreća bila. Volim te, jer si uvijek bio tu. Volim te, jer i kad je bilo najgore nisi odustao i ostao si i borio se. Volim te, jer me nikad nisi izdao. Volim te, jer si me učinio najsrećnijom djevojkom na svijetu i hvala ti. Srećan rođendan okce – napisala je Luna u nekoliko objava.

FOTO: LUNA ĐOGANI/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: LUNA ĐOGANI/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Nema sumnje da se Marko raznježio na ove riječi i da nakon toga slijedi prava žurka kojom će proslaviti njegov rođendan, prenosi Blic.