Hronika

(FOTO) Mafijaš šalje gole slike i naručuje ubistva: Zvicer u bjekstvu zbog brutalnih zločina, a evo za koga se skida, odala ga skaj aplikacija

Nakon što je razbijena kriptovana komunikacija na Skaj aplikaciji kavačkog klana, čiji je vođa Radoje Zvicer, počele su da isplivavaju Zvicerove polugole slike.

Selfi Radoja Zvicera
FOTO: LIBERTAS, SKAJ, SHUTTERSTOCK / RINGIER

Radoje Zvicer u javnosti važi za opakog momka koji sije strah i godinama unazad se nalazi u bjekstvu, ali ne libi se da pozira u ogledalu i da se svojim saradnicima pohvali tijelom.

Ove fotografije Zvicer je najčešće slao policajcu Ljubi Miloviću i agentu Petru Lazoviću i to u vrijeme dok je dogovarao ubistva, otmice, švercovanje narkotika, oružja…

Pročitajte još

Posljednje poruke sa kriptovane komunikacije koje su isplivale su poruke u kojima su razmjenjivali informacije koje su prikupili nadgledavši funkcionere nekadašnjeg Demokratskog fronta (DF) uoči nikšićkih izbora 2021. Oni su se i dogovarali se da “zaždiju” automobil kojim je bivši srpski rukometaš Vladimir Mandić sa tadašnjim poslanikom DF-a Milom Božovićem došao u Nikšić sredinom februara, ali i da “išipkaju” tog političara.

O dolasku Vladimira Mandića u Nikšić kavčani su razgovarali krajem januara, a Milović tada Lazoviću prenosi što je o tome rekao Born – Radoje Zvicer.

Veli Born za Mandića odmah krupnom sačmom po koljena – piše Milović 27. januara.

Objavljene tri fotografije

Prva fotografija koja je isplivala je fotografija na kojoj se Zvicer fotografisao u ogledalu sa zalizanom frizurom i majicom francuske luksuzne modne kuće “Balmain”. On tu nosi naočare sa prozirnim staklima, ali nije uspeo da odoli i da ne podigne obrvu kako bi odao utisak opakog momka i šarmera.

Selfi Radoje Zvicera
FOTO: LIBERTAS / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Druga fotografija koja je isplivala je fotografija koju je Zvicer, prema pozadini, zabilježio u nekoj teretani. On je na fotografiji go do pojasa, a kako bi pokazao koliko je snažan, morao je da podigne svoje bicepse.

Selfi Radoja Zvicera
FOTO: LIBERTAS / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Posljednja fotografija koja je izašla u javnost je fotografija koja je nastala u nekom objektu, a Zvicer je na njoj ponovo go i ponovo se hvali svojim bicepsima i pločicama na stomaku. Ovog puta je svježe ošišan.

Iz ovih fotografija koje su objavljene u medijima, a koje su preuzete sa kriptovane komunikacije na Skaj aplikaciji, može se zaključiti da je Zvicer volio da se svojim saradnicima hvali kako izgleda uprkos tome što je u bjekstvu.

Selfi Radoja Zvicera
FOTO: LIBERTAS / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Ko je Zvicer?

Radoje Zvicer je jedan od vođa kavačkog kriminalnog klana. Našao se na meti tokom rata sa suparničkim, škaljarskim klanom.

U maju 2020. godine trojica muškaraca pokušala su da ga ubiju u centru Kijeva u kom je tad živeo sa porodicom. Zvicer je teško ranjen, a od ubica spasila ga je njegova žena Tamara Zvicer koja je videći da ubice pucaju na njenog muža, pucala u vazduh, piše Blic.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije