Digitalna Srpska

Majkrosoft lansira Copilot Pro: Dostupan u 222 zemlje, probna verzija besplatna mjesec dana

Majkrosoft proširuje svoju mjesečnu pretplatu na Copilot Pro od 20 dolara na više tržišta, nakon što je u januaru lansirao pomoćnika sa AI za potrošače.

Majkrosoft lansirao Copilot pro
FOTO: TONI ALBIR/EPA

Proširenje čini da je Copilot Pro dostupan u ukupno 222 zemlje, a Majkrosoft pokreće besplatnu jednomjesečnu probnu verziju kako bi podstakla potrošače da se pretplate na njegovu viziju AI budućnosti.

Copilot Pro uključuje prioritetni pristup najnovijim OpenAI modelima, mogućnost da napravite sopstveni Copilot GPT i pristup Copilot unutar Office aplikacija ako ste već pretplatnik na Microsoft 365 Personal ili Home. Sada, kompanija takođe otključava Copilot Pro unutar Office veb aplikacija, tako da vam nije potrebna posebna pretplata na Microsoft 365 da biste koristili četbot u Word-u, Outlook-u i drugim besplatnim veb aplikacijama.

Pročitajte još

Ova Copilot Pro integracija će uskoro biti dostupna i u mobilnim aplikacijama.

– Ovu pogodnost ćemo proširiti i na naše besplatne mobilne aplikacije, uključujući aplikaciju Majkrosoft 365 i Outlook za iOS i Android, u narednim mjesecima – kaže Diva Kumar, generalni menadžer za pretragu i AI marketing u Majkrosoftu.

Ako želite da isprobate Copilot Pro, moraćete da instalirate aplikaciju Copilot na iOS ili Android da biste dobili besplatnu mjesečnu ponudu. Majkrosfot pokušava da podstakne potrošače da koriste mobilnu aplikaciju Copilot otkako ju je lansirao krajem 2023. godine, uključujući i Super Bowl oglas koji se fokusirao isključivo na mobilnu verziju, prenosi PC Press.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu