Hronika

MALI SREĆKOVIĆ Dječak pao sa trećeg sprata zgrade i samo se lakše povrijedio

Sedmogodišnji dječak iz Niša pao je noćas oko 4 časa iza ponoći sa trećeg sprata zgrade u Gornjomatejevačkoj ulici u Nišu, sa visine od oko devet metara, i samo čudom ostao nepovrijeđen.

MALI SREĆKOVIĆ Dječak pao sa trećeg sprata zgrade i samo se lakše povrijedio
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

U niškoj policiji kažu da im je iz Kliničkog centra u Nišu prijavljeno oko 4.40 da je primljen dječak koji je pao sa trećeg sprata zgrade i da je o slučaju obaviješteno Više javno tužilaštvo u Nišu.

Kako Blic nezvanično saznaje, dječak se probudio u toku noći i krenuo da traži majku po stanu, koja se u to vrijeme tuširala u kupatilu.

Budući da nije imao ključ od vrata, pokušao je da preskoči sa terase na terasu pa je tako došlo do pada sa trećeg sprata zgrade.

Na sreću, pao je na travnatu površinu ispred zgrade. U Kliničkom centru u Nišu kažu da dječak nije teže povređen već da ima samo nagnječenja i kontuzije i da je zadržan zbog opservacije.

Dječak je zadobio samo nagnječenja i kontuzije. Urađena je dijagnostika i on je zadržan zbog opservacije. Očekuje se da nakon nekoliko dana bude pušten na kućno liječenje – kažu u KC Niš.

(Blic)