Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MALOLJETNA DJECA IZGUBILA MAJKU Kamion USMRTIO radnicu dok je išao u rikverc

Hronika
Autor:

Foto: Mladen Šurjanac/RAS Srbija

Zorica D.I. (46), nastradala je juče oko 16.30 na licu mjesta kada ju je pregazio kamion u krugu šabačkog “Hemofarma”.

Kako se saznaje, žena je “ušla u vozačev mrtav ugao” koji ju je udario pri kretanju u rikverc.

Nesrećna žena je u Hemofarmu kao kontrolor kvaliteta bila zaposlena tek nekoliko mjeseci, odakle je prešla iz Zavoda za javno zdravlje u Šapcu. Iza sebe je ostavila muža i dvoje maloljetne djece.

– Zaposleni u kompaniji Hemofarm iskreno su potreseni tragičnim događajem u fabrici u Šapcu u kojem je poginula naša koleginica Zorica D.I. Ovom prilikom, prije svega, želimo da izrazimo najdublje saučešće članovima porodice i učinićemo sve što je u našoj moći da im u ovim teškim trenucima pomognemo i zbrinemo najmilije. Do tragičnog saobraćajnog incidenta došlo je juče u popodnevnim satima u fabričkom krugu kompanije u Šapcu, uprkos najvišim standardima zaštite na radu i obezbjeđenja objekata.

Zvanična istraga utvrdiće okolnosti koje su dovele do smrti zaposlene, a Hemofarm u potpunosti sarađuje sa istražnim organima. Rukovodstvo Štade, u okviru čije grupe poslujemo, takođe izražava duboko žaljenje zbog ove tragedije i spremnost da pruži punu podršku Zoričinoj porodici – saopštili su iz “Hemofarma”, piše Alo.

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO