Zabava

Marina Gagić progovorila o odnosu sa Darkom i Barbarom: Ništa me više ne šokira, ništa me ne iznenađuje

Marina Gagić, bivša partnerka Darka Lazića i majka njegovog sina Alekseja, prvi put je javno progovorila o odnosu sa pjevačem, nesuglasicama sa njegovom sadašnjom djevojkom, sinu Alekseju, ali i Ani Sević.

Marina Gagić progovorila o odnosu sa Darkom i Barbarom:  Ništa me više ne šokira, ništa me ne iznenađuje
FOTO: GAGIC_MARINA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Marina je otkrila kako reaguje kad vidi svoje ime na portalima.

– Reagujem sada normalno, navikla sam se poprilično. Ništa me više ne šokira, ništa me ne iznenađuje, tako da sad je dosta lakše – rekla je Gagićeva, a onda se osvrnula na svoj odnos sa bivšim partnerom Darkom Lazićem.

– Naš odnos je korektan, samo ću to reći. Dobar, čujemo se samo oko djeteta, dogovaramo se isključivo oko Alekseja. Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega.

– Za mjesec dana imamo prvo suđenje, tako da ćemo vidjeti šta će biti.

Marina i Lazićeva nova djevojka Barbara Bobak imale su neke nesuglasice, a evo šta Gagićeva kaže na tu temu:

– Ispratila jesam, istina i nije baš kao što je on rekao u intervjuu, tako da… Nećemo, ovo me baš pogađa stvarno. Na sve mogu da diraju, samo na dijete ne.

Ona je otkrila i da li joj pada teško da bude samohrana majka.

– Meni konkretno nije. Imam pomoć baš veliku od svoje porodice, prvenstveno od mame. On ima svu pažnju od nas, tako da stvarno je srećno dijete. Uopšte ne osjeti ničije odsustvo – kaže ona.

Marina je u intervjuu istakla da mali Aleksej ne traži često da ide kod tate.

– Ne, iskreno ne. Mislim da on nije proveo dovoljno vremena da stekne taj osjećaj za njega. Sad ga ne pominje, ne znam šta će biti u budućnosti, ali to sve zavisi od Darka, prije svega. Koliko mu se on posveti, toliko će on da ga traži – rekla je Gagićeva u svom intervjuu za “Telegraf”.

Gagićeva je zatim javno čestitala trudnoću Darkovoj bivšoj supruzi Ani Sević, te rekla da još uvek nije spremna za novu ljubav.

Prihvati notifikacije