Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MASKIRALI SE I SA PIŠTOLJIMA UPALI NA ČAS Tinejdžeri napravila haos u školi zbog jedne UČENICE

Hronika
Autor:

Foto: Vladimir Nikitović/RAS Srbija

Nesvakidašnji događaj uznemirio je u srijedu učenike i nastavnike Ekonomske škole u Čačku, dvojica tinejdžera starosti između 16 i 18 godina ušli su juče u ovu školu, prošli pored dežurnih učenika i uputili se ka jednoj od učionica.

Kako Morava info saznaje, ispred vrata na lice su stavili plastične maske, izvadili plastične pištolje, koji su vijerna kopija pravog oružja i upali na čas.

– Njih dvojica ušli su u učionicu u kojoj se u tom trenutku održavao čas. Nekoliko puta pucali su u vazduh. Djeca su se uplašila jer je iz pištolj izbijao dim, pa niko nije mogao da bude siguran da se ne radi o pravom oružju. Potom su prišli jednoj učenici i na njenom stolu ostavili ružu. Okrenuli su se i napustili učionicu i školu – rekao je sagovornik Morave info.

Policija je ubrzo obaviještena o ovom slučaju i izvršen je uviđaj, u sklopu kojeg je obavljen razgovor sa djevojčicom kojoj je “poklonjen” cvijet.

U policiji smatraju da u ovom slučaju ima elemenata krivičnog djela, iako navode da se, po svemu sudeći, radi o “neslanoj šali”, a počinioci još nisu identifikovani.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO