Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

„MATORI, NEMOJ NAM TO RADITI VIŠE“ Đorđe Balašević zasmijava doktore i pacijente u bolnici

Zabava
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Beba Balašević, kćerka Đorđa Balaševića, koji je operisan u Institutu Kamenica, gdje su mu poslije infarkta ugrađena dva stenta, oglasila se na društvenoj mreži i otkrila da je porodica vidjela oca i da se dobro osjeća i već se šali.

– Telefon zvoni kao blesav, a mi se svaki put štrecnemo! Porodica smije da ga vidi i hoću da vam prenesem da sam ga vidjela i da sam mu prenijela vaše poruke, pozdrave i želje za što brži oporavak… Ne znam, tata, šta su ti tačno rekli ljekari kakvo je, ali ako je suditi po podršci tvoje ekipe onda imaš baš veliko srce… Hvala vam svima na dobroj energiji koju šaljete ovih dana.

Telefon ovih dana zvoni kao blesav.Svaki put kad zazvoni, mi se, potpuno prirodno malo štrecnemo… Iako smo na vezi sa…

Gepostet von Beba Balasevic am Montag, 18. November 2019

To sigurno ima veze i znači puno, ne pitajte me kako znam, ali pouzdano znam. Hvala ekipi iz instituta Kamenica koja ga sve vrijeme tretiraju kao čovjeka koji ima zdravstveni problem, a ne kao facu iz novina. Đole je dobro raspoložen i već zasmijava i nas i momke i djevojke na odjeljenju, ali moram da prenesem poruku koju je dobio od svog prijatelja Pere bubnjara prvi dan: „Matori, duhovitost na koju si računao je izostala, nemoj nam to raditi više“! – napisala je Beba.

(Expresstabloid)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO