Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MEĐUSOBNE ČESTITKE Oba kandidata za gradonačelnika Trebinja rođendan provela u izbornim štabovima

Regioni
Autor:

Foto: Dubravka Čolović/RAS Srbija

Trebinjci su danas birali gradonačelnika između kandidata SNSD Mirka Ćurića i kandidata „Trebinje zaslužuje bolje“ Saše Borjana.

Ćurić je jutros građansku dužnost obavio na glasačkom mjestu u Domu penzionera. Na glasanje došao sa suprugom i poželio da izbori prođu u najboljem redu.

– Kako posiješ tako očekuješ da tako i dobiješ. Poruka građanima je da izađu na izbore i da ocjene naš rad u Trebinju u protekle dvije godine, a ako ima grešaka da ih ispravimo – poručio je on nakon glasanja.

Njegov protivkandidat Saša Borjan iz koalicije „Trebinje zaslužuje bolje“ glasao je u OŠ „Vuk Karadžić“.

Borjan je nakon glasanja rekao da je ova kolaciji u kampanji pokušala da argumentima i činjenicama  objasni građanima zašto je vlast u Trebinju loša i zašto mladi Trebinjci napuštaju grad.

Foto: Dubravka Čolović/RAS Srbija

– Nadam se da će izbori proteći u fer i korektnoj, demokratskoj atmosferi. Mi smo ostvarili prioriteni cilj, da pokažemo da je aktuelna vlast  u Trebinju doprinijela velikom egzodusu mladih, jer nije uspjela da napravi pravi ambijent u gradu koji će ih zadržati – istakao je Borjan.

On je dodao da je koalicija „Trebinje zaslužuje bolje“ vodila korektnu kampanju, bez teških riječi i dostojanstveno.

– Nema razloga da moj protivkandidat i ja ne čestitamo jedan drugom izborne rezltate i rođendan – istakao je Borjan.

Rođendan danas proslavljaju oba kandidata za gradonačelnika, a Ćurić je rekao da je ranije čestitao svom protivkandidatu .

– Već sam čestitao protivkandidatu rođendan, mali je ovo grad da bi se zamjerali, a život ide dalje i poslije izbora – istakao je kandidat SNSD Mirko Ćurić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO