Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MEKTIĆ ZASUKAO RUKAVE “Neće biti krize ako se zasije” (FOTO)

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Korona virus poljuljao je ekonomiju svih država svijeta te milione građana ostavio bez posla zbog čega su mnogi državnici odlučili da se okrenu domaćoj poljoprivredi apelujući na građane da uzmu “motiku u ruke”.

– Okrenimo se proizvodnji vlastite hrane jer niko ne može garantovati kakvi će uslovi uskoro biti na tržištu- poruka je koju šalju i naši političari.

Mnogi su već zasukali rukave i vlastitim primjerom pokazali da je domaće, ipak, najsigurnije. Umjesto fotografija iz kafića ili sa putovanja, društvene mreže su proteklih dana preplavljene onima iz vlastitih vrtova i imanja.

Među onima koji su se proteklih dana pohvalili svojim poljoprivrednim umijećem je i bivši ministar bezbjednosti BiH i aktuelni poslanik u Predstavničkom domu Parlamenta BiH  Dragan Mektić.

On je danas i juče na društvenim mrežama objavio fotografije na kojima se vidi kako vrijedno radi na svom porodičnom imanju, čime je pokazao da, iako Parlament BiH ovih dana ne zasjeda, to ne znači da on sjedi kući skrštenih ruku.

– Ma neće biti krize ako se zasije – napisao je Mektić ispod fotografije na kojoj freza baštu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO