Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MELINA DŽINOVIĆ U RIJALITIJU Lijepa dizajnerka u popularnom šou programu (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Privatna arhiva

Lijepa dizajnerka glumiće u popularnom rijaliti šou programu „Sijesta Ki“ koji se već treću sezonu emituje na jednom od najpopularnijih američkih TV kanala.

Popularnoj modnoj kreatorki Melini Džinović pošlo je za rukom da se pojavi na američkom MTV.

Naime, dizajnerka se nedavno vratila sa Floride gdje je učestvovala u tamošnjem popularnom rijaliti šou programu „Sijesta Ki“, koji se već treću sezonu emituje na MTV. Ova TV serija prati tri atraktivne djevojke Džulijet Porter, Kelsi Oven i Medison Haus i njihove svakodnevne izazove u poslu i privatnom životu, a interesantno je što se u trećoj sezoni, koja pretenduje i da bude najgledanija, pojavljuje i Ešli Hatson, koja je u Americi veoma popularna u modnim krugovima.

Foto: RAS Srbija

Naša dizajnerka pozvana je da glumi samu sebe, odnosno kreatorku koja za glavne glumice i njihove prijatelje organizuje modnu reviju u njihovoj vili na Floridi.

Iako se svaka epizoda radi po scenariju, supruzi čuvenog pjevača Harisa Džinovića, bilo je dozvoljeno da sama kreira svoje scene.

Epizoda u kojoj se Melina Džinović pojavljuje emitovaće se u junu 2020. godine, a samo snimanje trajalo je dva dana po dvanaest sati.

– Iako ovaj projekat uključuje sve realne segmente mog posla, nisam odmah prelomila i prihvatila ponudu. Daleko od toga da nisam shvatila važnost poziva i koliko je veliki to izazov, ali da budem iskrena, prvi put sam osjetila strah da li ću dobro odgovoriti na zadatak, kao i veliku odgovornost jer je u pitanuju produkcija MTV-a. Na kraju me beskrajno srećnom učinilo to što su me svi pohvalili i rekli da sam se odlično snašla – kaže prezadovoljna kreatorka

Čuveni pjevač Haris Džinović nastupiće pred beogradskom publikom 25. i 26. decembra u Sava centru.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO