Zabava

MELINA DŽINOVIĆ U RIJALITIJU Lijepa dizajnerka u popularnom šou programu (FOTO)

Lijepa dizajnerka glumiće u popularnom rijaliti šou programu „Sijesta Ki“ koji se već treću sezonu emituje na jednom od najpopularnijih američkih TV kanala.

MELINA DŽINOVIĆ U RIJALITIJU Lijepa dizajnerka u popularnom šou programu (FOTO)
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Popularnoj modnoj kreatorki Melini Džinović pošlo je za rukom da se pojavi na američkom MTV.

Naime, dizajnerka se nedavno vratila sa Floride gdje je učestvovala u tamošnjem popularnom rijaliti šou programu „Sijesta Ki“, koji se već treću sezonu emituje na MTV. Ova TV serija prati tri atraktivne djevojke Džulijet Porter, Kelsi Oven i Medison Haus i njihove svakodnevne izazove u poslu i privatnom životu, a interesantno je što se u trećoj sezoni, koja pretenduje i da bude najgledanija, pojavljuje i Ešli Hatson, koja je u Americi veoma popularna u modnim krugovima.

Foto: RAS Srbija
Foto: RAS Srbija

Naša dizajnerka pozvana je da glumi samu sebe, odnosno kreatorku koja za glavne glumice i njihove prijatelje organizuje modnu reviju u njihovoj vili na Floridi.

Iako se svaka epizoda radi po scenariju, supruzi čuvenog pjevača Harisa Džinovića, bilo je dozvoljeno da sama kreira svoje scene.

Epizoda u kojoj se Melina Džinović pojavljuje emitovaće se u junu 2020. godine, a samo snimanje trajalo je dva dana po dvanaest sati.

Iako ovaj projekat uključuje sve realne segmente mog posla, nisam odmah prelomila i prihvatila ponudu. Daleko od toga da nisam shvatila važnost poziva i koliko je veliki to izazov, ali da budem iskrena, prvi put sam osjetila strah da li ću dobro odgovoriti na zadatak, kao i veliku odgovornost jer je u pitanuju produkcija MTV-a. Na kraju me beskrajno srećnom učinilo to što su me svi pohvalili i rekli da sam se odlično snašla – kaže prezadovoljna kreatorka

Čuveni pjevač Haris Džinović nastupiće pred beogradskom publikom 25. i 26. decembra u Sava centru.

(Blic)