Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

META SU MU BILI MUŠKARCI Student otkriva kako je uhvatio NAJVEĆEG SILOVATELJA

Svijet
Autor:

Foto: Profimedia

Student i ragbista, koga u britanskom Miroru zovu “Piter”, ispričao je za list šta je preživio u Mančesteru prije nego što je uhvatio Rejnharda Sinagu, osumnjičenog za seksualno zlostavljanje 195 muškaraca.

Piter je imao je 18 godina kad se probudio iz stanja omaljenosti nakon što mu je Sinaga sipao u piće supstancu, poznatu kao “droga za silovanje”.

Tridesetšestogodišnji Sinaga snimio je napad, a policija je našla stotine sličnih snimaka u njegovom mobilnom telefonu, pa je ovog mjeseca osuđen za silovanje 48 muškaraca starih od 17 do 36 godina, u 136 slučajeva.

– Probudio sam se dezorijentisan, sa licem na jastuku, na podu je ležao prekrivač. Donji veš i farmerke su mi bili spušteni do koljena, ležao je na meni, sa pantalonim spuštenim do gležnjeva. Kad sam okrenuo glavu, skočio je i pobjegao iz sobe. Podigao sam pantalone, još sam bio zbunjen, nisam imao pojma gdje sam – nastavlja Piter svoju priču.

Nekoliko minuta kasnije Sinaga se vratio obučen, a kada ga je Piter upitao šta se dogodilo, počeo je da vrišti: “Uljez! Uljez!”

– Rekao sam mu, čovječe, smiri se, a on me je glavom udario u nos i počeo da me grize – kaže Piter, koji je bio potpuno zbunjen.

– Rvali smo se. Povukao me je na krevet i ujeo me za rame. Bio je žgoljav, sitan tip. Branio sam se. Bio sam jači, udario sam ga nekoliko puta i pao je na pod.

Piter kaže da je našao Sinagin mobilni u džepu, ali da nema pojma kako je tamo dospio. Njegov telefon, vozačka dozvola i novčanik bili su u kupatilu. Uzeo ih je, i dalje dezorijentisan.

U trenutku kada je hteo da ode, Sinaga mu je skočio na leđa.

– Uspio sam da ga skinem sa sebe, počeo sam da ga udaram. Tukao sam ga kao u borbama koje gledate na Ultimat fajt šampionatu. Bio sam kao u nekom magnovenju. Kada sam prestao, bili smo obliveni krvlju. On je ležao na podu i nije se mrdao.

Kada se najzad oslobodio Piter je pozvao majku da dođe po njega i sklonio se kod Sinaginog komšije.

– Pozvao sam policiju i rekao: “Mislim da sam silovan”. U tom trenutku sam mislio da je mrtav, zbog siline kojom sam ga udarao – kaže Piter.

Kada je majka došla po njega, rekao joj je: “Mama, mislim da sam ga ubio”, a kada su stigli na stanicu Longsajt, policija je već stigla u Sinagin stan.

Piterovom košmaru tu nije bio kraj: uhapsili su ga pod sumnjom da je nanio teške tjelesne povrede. Skinuli su ga i snimili tragove ujeda na njegovom stomaku i leđima, nos i zglobove prstiju.

– Stalno sam ponavljao da mislim da je pokušao da me siluje, ali nisu uradili nikakve testove.

Sinagi su ukazali pomoć u bolnici, sumnjali su da ima izliv krvi u mozak.

Kasnije je policija našla snimak silovanja u njegovom mobilnom, kao i stotine drugih, koje su policiju odvele do ostalih žrtava.

Piter kaže da se prema njemu nisu odnosili kao prema žrtvi i da ga 52 sata nisu pregledali, iako im je rekao da misli da je silovan. Sinagini zločini možda nikad ne bi bili otkriveni da slučajno nije ostavio telefon u njegovom džepu.

Četrdeset osam muškaraca svjedočilo je na četiri suđenja u Kraljevskom sudu u Mančesteru, nakon kojig je Sinaga osuđen na 30 godina zatvora.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO