Društvo

"MI SMO KINEZI IZ SRBIJE!" Status kineske robne kuće o virusu NASMIJAO SVE (FOTO)

Strah i bojazan od koronavirusa ne jenjava, jer, kako i ne bi, budući da je u Kini i širom svijeta, registrovano nekoliko hiljada slučajeva oboljelih, dok broj preminulih usljed zaraženosti 82. Ipak, da su u strahu ponekad prevelike oči, govori i slučaj jedne kineske radnje smještene u Temerinu, koja je zbog opšteg straha i panike, morala da izda saopštenje kako u rodnoj zemlji nisu bili godinu dana, te i da kod njih nema virusa.

"MI SMO KINEZI IZ SRBIJE!" Status kineske robne kuće o virusu NASMIJAO SVE (FOTO)
FOTO: AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT/EPA

Azijska robna kuća iz Temerina, uspjela je da nasmije nekoliko hiljada ljudi na društvenoj mreži Fejsbuk javnim saopštenjem koje su postavili sinoć. Naime, usljed brojnih pitanja, a vjerovatno i smanjenog obima posla, te i uplašanih pogleda kupaca, oni su napisali kako kod njih nema virusa, prvo iz razloga što u Kini nisu bili godinu dana, uz činjenicu da je njihova radnja u Srbiji, dok je virus u Kini.

sta zelimo da kazemo? ovako,nemamo VIRUS!!!! i ni su svi kinezi ima virus!!! jer virus krenuo u januar.2020,a mi nismo…

Posted by Azijska Robna Kuca Temerin on Monday, January 27, 2020

 

Šta zelimo da kazemo? Ovako, nemamo VIRUS!!!! I ni su svi kinezi ima virus!!! Jer virus krenuo u januar 2020, a mi nismo bili u Kini od prošle godine. Znači, Azijka Robna Kuca je zdravo konačno, molim te budi pametan čovjek, nemoj samo slušaš glupe vijesti, hvala svima – stajalo je u objavi, ispod koje su dodali “znači virus je u kini, U KINI!! nije u Srbiji! a mi smo kinezi U Srbiji” odnosno, kako se virus nalazi na teritoriji Kine, a ne u Srbiji, te i da su oni Kinezi koji žive i rade u Srbiji.

Prihvati notifikacije