Banjaluka

Milošević poručuje da je SPS ispunila obećanje: Počinje rekonstrukcija Subotičke ulice

Odbornik Socijalističke partije Srpske u Skupštini grada Banja Luka, Darko Milošević, izrazio je zadovoljstvo pred početak radova na rekonstrukciji Subotičke ulice u banjalučkom naselju Šargovac.

Darko Milošević
FOTO: SPS

Nakon uspješno završene rekonstrukcije glavne ulice u naselju Šargovac u dužini od dva kilometra, na insistiranje SPS počinje realizacija još jednog kapitalnog projekta u ovom dijelu Banjaluke – potpuna rekonstrukcija Subotičke ulice. Rekonstrukcijom ove važne ulice riješićemo veliki infrastrukturni problem, što će od naročitog značaja biti za najmlađe, ali i za sve građane ovog dijela Banjaluke. Zahvalio bih se kolegama odbornicima i gradonačelniku Banjaluke, koji je prepoznao značaj ovog projekta i podržao ga – izjavio je Darko Milošević, saopšteno je iz SPS.

Pročitajte još

Rekonstrukcija Subotičke ulice obuhvata izgradnju saobraćajnice, ulične rasvjete, kanalizacione mreže, trotoara i autobuskih stajališta.

Milošević je na kraju naglasio da predstavnici svih partija u Banjaluci moraju, bez obzira na razlike, raditi isključivo u interesu građana i u cilju razvoja Banjaluke, naročito kada su u pitanju infrastrukturni projekti.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije