Hronika

MISTERIOZNA SMRT U BEOGRADU Muškarac pronađen nasred ulice sa krvavim podlivima

Muškarac star između 30 i 35 godina pronađen je noćas oko 4.30 u Karađorđevoj ulici u Beogradu, kod Beton hale bez svijesti i sa krvavim podlivima po tijelu. Mladić je od zadobijenih povreda preminuo kasnije u bolnici, ali njegova smrt i dalje je misterija, a policija češlja sve okolnosti koje su prethodnile tragediji, saznaje Blic.

MISTERIOZNA SMRT U BEOGRADU Muškarac pronađen nasred ulice sa krvavim podlivima
FOTO: Z. ILIĆ/RAS SRBIJA

Mediji su danas prenjeli izjavu doktorke Nade Macure da se sumnja da je mladić, koji je pronađen bez svijesti, ubijen jer su na njegovom tijelu uočene povrede koje su ili nanesene tupim predmetom ili nastale prilikom “guranja ili bacanja od nekud”.

Međutim, kako saznaje Blic, policija je pronašla mladića sa povredama u predjelu glave i za sada se sumnja da je pao sa parkinga iznad kafića kod Beton hale.

Prema saznanjima, na snimku, koji je pregledan, vidi se trenutak kada je mladić pao sa platforme na kojoj je parking, a sumnja se da je bio pod dejstvom alkohola.

Istraga se nastavlja, a policija trenutno utvrđuje šta se desilo, da li je do tragedije došlo slučajno ili je neko bio sa njim.