Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MISTERIOZNE SMRTI U ITALIJI Pacijenti sa blažim simptomima zaspali i NIKADA SE NISU PROBUDILI

Svijet
Autor:

Foto: ANDREA FASANI/EPA

Ruski ljekari koji su stigli u Lombaridju kako bi pomogli Italijanima u liječenju pacijenata zaraženih korona virusom utvrdili su nekoliko, kako ruski mediji prenose, “čudnih smrti””među pacijentima zaraženim virusom Covid-19

Naime, tim ruskih epidemiologa je u bolnici u gradu Komo zabilježio nekoliko slučajeva u kojima su ljudi kojima je dijagnostifikovana infekcija virusom korona jednostavno zaspali i više se nisu probudili!

Da stvar bude još čudnija, to su bili pacijenti koji su imali veoma blage simptome zaraze i uopšte nisu bili životno ugoženi, prenose RIA Novosti.

Najmanje pet takvih “čudnih” smrti identifikovao je dobrovoljački tim ruskih ljekara, ali se detalji ne navode.

Podsjećanja radi, Rusija je poslala 15 aviona pomoći Italiji, prije svega, u medicinskoj opremi, a specijalni timovi od oko 100 ruskih epidemiologa i specijalista za sanitarnu zaštitu pomaže italijanskim vlastima i ljekarima u borbi protiv zaraze.

Ruski vojni epidemiološki timovi, zajedno sa italijanskim vojnim sanitarcima uradili su potpunu sanitarnu zaštitu i dezinfekciju 17 domova za stare u gradovima Lombardije gdje je situacija najkritičnija, prenosi ATV.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO