Zabava

MJESEČNI PAKET 8.200 EVRA Osvanuo cjenovnik usluga i Balkan ZINUO OD ŠOKA

Mnoge djevojke sa javne scene posljednjih mjeseci, ali i godina, zarađuju putem objava na društvenim mrežama, a dok neke reklamiraju određene proizvode, druge prihoduju od objavljivanja provokativnih fotografija.

MJESEČNI PAKET 8.200 EVRA Osvanuo cjenovnik usluga i Balkan ZINUO OD ŠOKA
FOTO: TEODORADZEHVEROVIC/INSTAGRAM,AVA_KARABATIC_OFFICIAL/INSTAGRAM,XOXOSONJAKOVAC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Starleta i nekadašnja voditeljka rijalitija “Parovi” Ava Karabatić šokirala je region kada je objavila da prodaje fotografije na kojima je golišava.

Ava Karabatić, naime, na jednom sajtu za odrasle objavljuje fotografije na kojima je golišava i naplaćuje ih 350 kuna, što je oko 90 KM, a sada kaže da bi za njih tražila i više novca, kada bi pomenuta stranica to dozvoljavala, te za to navodi i iznenađujuć razlog.

– Tačno je da ih prodajem, ali mi je samo žao što mi stranica ne dozvoljava da stavim veću cijenu fotografije, inače bih ih prodavala za 500 evra, s obzirom na to da sam Plejboj model i osoba koja vodi računa o svom izgledu – rekla je ona za Alo.

Ava je, osim toga što prodaje intimne fotografije, nedavno dospjela u centar još jednog skandala i to kada je nudila intimne odnose preko oglasa.

Ava je za Blic priznala i koliko je koštala njena, kako kaže, najskuplja fotografija.

– Najskuplja fotografija koju sam prodala je moja umjetnička fotografija, koju je kupio Turčin za 6.500 evra, oni su očarani sa mojim fotografijama. Mnogi misle da moje fotografije aludiraju na intimne odnose, ali stvarnost je potpuno drugačija – rekla je ona i dodala kako nema namjeru da postavlja intimne video snimke na popularnu platformu za odrasle.

Prije nekoliko godina je, u javnost je procurio cjenovnik usluga bivše glumice, a danas blogerke Sonje Kovač. Nju na Instagramu prati skoro pola miliona ljudi, a svoje usluge papreno naplaćuje.

Kako su tada prenosili hrvatski mediji, cijena objave na njenom blogu je oko 950 evra.

Objava na Instagramu košta 1.200 evra, a ukupna cijena za cijeli “paket” usluga za tri mjeseca vrijedi 8.200 evra, odnosno 6.950 evra sa popustom.

Ako bi neko uzeo opciju za tri mjeseca, s tim da objavljuje samo jednu objavu mjesečno, košta 2.630 evra. Jutjub vlog u kojem Sonja govori o proizvodu, naplaćuje 870 evra.

Ipak, to nije ništa u poređenju sa starletom Macom Diskrecijom.

– Ukupna cijena pijenja kafe sa mnom jeste 1.500 evra. Tako je! Znači 1.500 evra ako hoćete da blejite sa Macom tri sata bez intimnih odnosa! Ostatak para ćete dati kada dođete i to je to – pojasnila je ona, nakon čega su je mnogi s pravom osudili.

FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ/RAS SRBIJA

Mnogi koji prate rijaliti “Parovi” sjećaju se djevojke koja je sama sebi dala nadimak Sandra Meduza. Sandra se nije preterano proslavila, ali njene “izjave” se pamte. Naravno, ne po dobrom.

Na pitanje šta sve ljudi rade da bi došli do nje i kakve usluge traže, Sandra je dala očekivani odgovor, a to je da joj najviše nude novac za intimne odnose.

– Neki nude od 200 do 500 evra, i to su uglavnom naši ljudi. Bilo je i nekoliko stranaca koji su mi ponudili hiljadu do dvije evra, ali ja ne pristajem na takve ponude – rekla je starleta u jednom intervjuu.

Ipak, na kraju je sama priznala:

– Ja stvarno ne radim to, ali ajde, nek bude 500 evra – kroz smijeh je rekla Meduza.

U međuvremenu se pojavio i njen “pravi” cjenovnik koji je objavio jedan portal.

– U slučaju da želite neku njenu intimnu fotku izdvojite 100 evra. Ukoliko vam je to puno ona bi mogla da vam ponudi kratki snimak u donjem vešu koji košta duplo manje. Što se dopisivanja putem poruka tiče u Sandrinom cjenovniku je jasno: “Ko uplati kredit taj će moći da se dopisuje”, a pored toga je i uslov da Sandra ima slobodnog vremena, koje bi izdvojila za vas. Njena zadnjica kao reklama košta 300 evra, dok onaj ko želi da je iznajmi na 12 sati treba da spremi 450 evra, ali ne bi trebalo previše da se nada jer seksa ne bi bilo. Za tu cijenu dobijate pogled na nju i naravno razgovore koje Sandra Meduza može da vam ponudi – prenio je portal “Espresso”.

Starleta Anđela Veštica se jednom prilikom i to sa ponosom pohvalila kako je uspjela da zaradi rekordnih 40.000 dolara od postavljanja fotografija na kojima je golišava.

View this post on Instagram

🪐

A post shared by Andjela Vestica (@andjela_vestica) on

– Samo za jun mjesec 41.757 dolara, a još nije gotov. Kad kažu “što se blamiraš za 10 evra” – napisala je Anđela tada u svojoj objavi.

Posljednji cjenovnik koji je dospio u javnost jeste onaj koji pripada pjevačici Teodori Džehverović.

Budući da posljednjih mjeseci zbog pandemije korona virusa gotovo uopšte na nastupa, Teodora je pronašla drugi način da stekne prihode, a to je od reklama na Instagramu.

Jedan od oglašivača je želio saradnju s Teodorom, pa joj je putem Instagrama poslao poruku: “Pozdrav, Teodora. Da li ste za saradnju?”.

Samo nekoliko minuta nakon ponude pjevačica je odgovorila na poslovnu ponudu, i to sa svojim cjenovnikom.

View this post on Instagram

🤟

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

– Zdravo. Reklame naplaćujemo. Da objavimo reklamu sa proizvodom koji mi odaberemo na stori je 500 evra. Da se objavi na fid (na profilu) 700 evra. Srdačan pozdrav – napisala je ona sa svog zvaničnog profila.

Kako su pisali mediji, Džehverovićeva je tako reklamirala razne vile po Srbiji gdje je boravila, kupaće kostime koji se prodaju putem interneta, obuću, suplemente za sportiste…

U prosjeku, na sedmičnom nivou inkasirala je između dve do tri hiljade evra. Ako se uzme u obzir da je to intenzivnije radila otkako je prije šest mjeseci i u Srbiji počela pandemija, za to vrijeme zaradila je približno oko 50.000 evra, navode domaći mediji, piše Blic.