Hronika

Mladiću skinilu omču s vrata: Policajci u zadnji trenutak spriječili samoubistvo

Brzom reakcijom policijskih službenika iz Broda i Dervente, sinoć oko 19 časova, u mjestu Novo Selo kod Broda, spriječeno je samoubistvo dvadesetosmogodišnjaka iz Gradiške.

Mladiću skinilu omču s vrata: Policajci u zadnji trenutak spriječili samoubistvo
FOTO: PU DOBOJ

Na osnovu informacije Policijske uprave Gradiška da se jedan mladić Gradiške nalazi na području opštine Brod, te da ima namjeru da počini samoubistvo, policijski službenici Policijskih stanica Brod i Derventa su odmah krenuli da obilaze teren.

– U mjestu Novo Selo locirali  su automobil ispred jednog napuštenog pomoćnog objekta te ulaskom u navedeni objekat ugledali su muškarca na visini od oko 5 metara  sa omčom oko vrata – pojašnjava portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Zahvaljujući našim kolegama, policijskim službenicima Policijske uprave Doboj Stefanu Pijetloviću, Draganu Kokanoviću, …

Posted by Ministarstvo unutrаšnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) on Monday, March 15, 2021

Dodaje da je nakon četrdesetominutnog intenzivnog razgovora i opreznog postupanja u pokušaju smirivanja, policijski službenici su se uspjeli popeti na tavan te osloboditi mladića od omče oko vrata, te ga nakon dužeg razgovora bezbjedno spustiti u prizemlje objekta.

– Mladiću je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Brod odakle je prevezen u dobojsku bolnicu – istakla je Kerkezova.

Prihvati notifikacije