Digitalna Srpska

Moderna tehnologija koja mijenja stvarnost: Epl uskoro predstavlja svoj najveći proizvod do sada

Epl je možda još samo jedan dan udaljen od predstavljanja svog najambicioznijeg novog hardverskog proizvoda u posljednjih nekoliko godina.

Kupac testira Epl Mekbuk
FOTO: TONY AVELAR/EPA

Riječ je o slušalicama moderne tehnologije koje mijenjaju stvarnost.

Epl održava svoju Vrldvajd Divelopers Konferens, koja počinje u ponedjeljak u kampusu u u Kaliforniji, a očekuje se da će na njoj predstaviti slušalice s mješovitom stvarnošću koje nude i virtuelnu i proširenu stvarnost. To je tehnologija koja zamijenjuje virtuelne slike uživo i video iz stvarnog svijeta.

Dugo očekivano izdanje AR/VR slušalica bilo bi najveće lansiranje Eplovog hardverskog proizvoda od debija Epl Voča 2015. godine. To bi moglo signalizovati novu eru za kompaniju i potencijalno revolucionirati način na koji milioni komuniciraju s računarima i svijetom oko njih.

Pročitajte još

Ali slušalice su samo jedna od mnogih najava koje se očekuju na događaju za programere. Epl će pokazati dugu listu ažuriranja softvera koja će oblikovati način na koji ljudi koriste njegove najpopularnije uređaje, uključujući Ajfon i Epl Voč.

Epl bi mogao otkriti ​​kako planira ugraditi umjetnu inteligenciju u više proizvoda i usluga i držati korak s obnovljenom trkom u naoružanju oko tehnologije u Silicijumskoj dolini, prenosi Klix.

Događaj će se prenositi uživo na Eplovoj veb stranici i Jutjubu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije