Zabava

"MOJ DEČKO SE OŽENIO" Breda i Dženifer nisu jedini par kojeg je Anđelina Džoli RASTAVILA

Anđelina Džoli je još od svojih prvih holivudskih koraka privlačila posebnu pažnju medija, kako zbog privatnog života, tako i zbog nesvakidašnje ljepote.

"MOJ DEČKO SE OŽENIO" Breda i Dženifer nisu jedini par kojeg je Anđelina Džoli RASTAVILA
FOTO: NEIL HALL/EPA

Džolijeva je bila u vezama i s muškarcima i sa ženama, na vječnu ljubav se zaklinjala tri puta, a uprkos njenoj burnoj vezi i braku s Bredom Pitom do danas je najkontroverznija ostala njena ljubav s Bilijem Bobom Torntonom.

Njih dvoje su se vjenčali u Las Vegasu 5. maja 2000. godine, nakon samo dva mjeseca veze, a ono što je šokiralo Holivud tih dana bila je činjenica da je Bili Bob bio vjeren, prenosin Blic.

Anđelina i Bili su se upoznali na setu filma “Sve je pod kontrolom”, dok je Anđelina bila u vezi s glumcem Timotijem Hatonom, a Bili Bob vjeren s glumicom Lorom Dern.

Kako su pisali američki mediji i kako je sama glumica priznala, Lora je bila šokirana viješću da se Tornton oženio mladom koleginicom iz nevjerovatnog razloga: on se nije potrudio ni da raskine s njom!

Otišla sam iz naše kuće da radim na filmu, a dok sam nisam bila tu, moj dečko se oženio i nikad se više nismo čuli – otkrila je u jednom intervjuu Dernova, piše Glosi.

– To je kao iznenadna smrt. Ni za koga nije bilo ni završetka ni razjašnjenja.

Tornton se osvrnuo na ovaj skandal 2001. godine, istakavši u razgovoru za Gardijan:

– Drugi bi mogli da kažu: “Ostavio si djevojku i oženio neku drugu”. Ali to me je usrećilo i usrećilo je još nekoga. Žao mi je što je izazvalo bol.

Anđelina i Tornton najavili su u martu 2002. godine da će uskoro usvojiti dijete iz Kambodže, ali su se rastali već tri mjeseca kasnije. Kako je Džolijeva istakla, iznenada je shvatila da su se oboje promijenili, a glumac je jednom prilikom istakao da je uvijek imao osjećaj da nije dovoljno dobar za svoju suprugu.