Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NIŠTA OD TAJNOG VJENČANJA Dženifer Aniston OSTAVILA Breda Pita, ponovo joj je uradio isto?

Zabava
Autor:

Foto: David Swanson/EPA

Već mjesecima se šuška o pomirenju Dženifer Aniston i Breda Pita, a prema posljednjim navodima koji su se pojavili u stranim medijima oni su planirali da se vjenčaju tajno, međutim glumica je odlučila da ipak prekine sa njim.

Prema pisanju tabloida Hit, Dženifer je odlučila da pauzira, jer je shvatila da ima problema s povjerenjem.

Kap koja je prelila čašu je, kako navode, njegovo nedavno druženje s prijateljicom Alijom Šokat, sa kojom su ga često paparaci fotografisali, te se spekulisalo i da su u emotivnoj vezi.

– Rekla je Bredu da su na pauzi sve dok on ne shvati šta tačno želi – rekao je za gorepomenuti tabloid izvor.

Takođe, dalje se navodi da je Dženifer rekla Bredu da smatra da su oni već prestari za ovakve igrice i da je vrijeme da shvate šta žele jedan od drugog.

Dženifer i Bred su se, podsjetimo, razveli 2005. godine, kada ju je on ostavio zbog Anđeline Džoli, s kojom je potom bio u braku do 2016.

– Mislim da Dženifer nikada nije prestala da ga voli, iako joj je slomio srce i ostavio je zbog Anđeline Džoli. Trebalo je mnogo vremena da mu oprosti sve, a opraštanje je veliki korak da bi se sve nastavilo dalje – dodao je izvor.

Njihovi fanovi širom svijeta, koji godinama navijaju za pomirenje, oduševljeno na društvenim mrežama komentarišu ove navode i navijaju za to da do vjenčanja dođe.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO