Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“MOJ TATA” Milica Todorović objavila fotografiju kojom je raznježila mnoge (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Rajko Ristić/RAS Srbija

Milica Todorović i Petar Strugar stavili su tačku na ljubav nakon pet mjeseci veze, pjevačica je, podsjetimo, nakon raskida sa glumcem otišla kod roditelja u Kruševac, dok je on ostao u Beogradu.

Milica često objavljuje fotografije snimke i fotografije iz porodičnog doma, a sada je novom objavom raznježila.

Pjevačica je podijelila sa fanovima na Instagramu staru porodičnu fotografiju i pokazala kako je izgledala u djetinjstvu.

– Moj tata – napisala je pjevačica koja je očigledno i te kako vezana za svoje najmilije.

Foto: Milica Todorović/Instagram

Podsjetimo, kako je Blic već pisao Milica Todorović i glumac Petar Strugar stavili su tačku na emotivnu vezu jer nisu mogli da izdrže pritisak javnosti, a njihovi prijatelji pokušavaju na sve načine da ih pomire.

– Nisu zajedno više jer je bio ogroman pritisak javnosti, pa su riješili da na neko vrijeme naprave pauzu. Ova situacija je dodatno uticala na sve, pa je Petar u Beogradu, na ergeli sa konjima, a Milica u Kruševcu sa porodicom. Njihovi prijatelji su u šoku zbog njihovog raskida, jer su im djelovali kao srodne duše. Oboje su bili toliko zaljubljeni i srećni, te smatraju da zaslužuju još jednu šansu. Sva je prilika da će ih nagovoriti da se vide kada se Milica vrati u Beograd da porazgovaraju o svemu i pokušaju da nastave gdje su stali. Zasad je situacija takva kakva je – rekao je nedavno za Blic izvor blizak Milici i Petru.

Nakon raskida Milica se čuje sa Petrom, ali zasad njih dvoje ne pričaju o obnavljanju romanse.

– Milica i Petar su se čuli nakon raskida. Njoj poslije svega uopšte nije svejedno. Nisu pričali o pomirenju, samo o tome ko je kako – dodao je izvor blizak pjevačici, prenosi Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO