Banjaluka

MOJA BANJALUKA Aleksandar Milić: Nasmijana lica

Uvijek polazim od toga da je Banjaluka dosta uređena, u skladu sa današnjim vremenom, lokali su sređeni ništa lošije nego u drugim zemljama, tržni centri, apoteke, banke, sve uslužne djelatnosti, a opet ono što obilježava te objekte je ljubaznost i korektnost.

MOJA BANJALUKA Aleksandar Milić: Nasmijana lica
Foto: RAS arhiva

Imamo nasmijana lica, dobronamjerna, susretljiva i ta usluga je na jednom prekrasnom nivou, što utiče i na naše raspoloženje i zadovoljstvo u kretanju.

Lijepa je okolina grada, priroda, zelenilo… Po tome je Banjaluka uvijek bila poznata. Banjalučani, pogotovo žene su oduvijek imali ukusa u estetici, oblačenju, kulturi.

Ovakvo mišljenje izražavaju i prolaznici koji ističu Banjaluku kao jedan, svjež, uređen grad sa ukusom dograđen, koji zajedno s građanstvom pruža tu sliku dobronamjernosti i ugode.

Vodi se računa o čistoći, mada u nekim periodima pojedine ulice i mjesta budu baš zapušteni. Više bi se moglo uraditi i na uređenju korita prekrasne rijeke, koja je bogatstvo za ovaj grad.

Nedostaje nam više akcija mladih u kojima bi oni sami učestvovali,  a bilo bi lijepo da imamo i još kulturnih dešavanja.