Zabava

“MOJA DECA NISU PRISUSTVOVALA TOME" Nataša Bekvalac progovorila o nasilju u porodici

Pjevačica Nataša Bekvalac u emisiji "Hit Tvit" govorila je, između ostalog, o nasilju u porodici koje je nažalost i sama doživjela.

“MOJA DECA NISU PRISUSTVOVALA TOME" Nataša Bekvalac progovorila o nasilju u porodici
FOTO: DEJAN BRIZA/RAS SRBIJA

Natašu je, podsjetimo, u aprilu 2018. godine fizički napao tadašnji suprug Luka Lazukić.

– Da vam kažem, ja sam, čini mi se, čula da je od petka ubijeno tri žene, jutros još jedna. Sigurno je da nasilje postoji još više zato što smo zatvoreni u kući. Moja djeca nisu to doživjela, nisu prisustvovala tome jer sam ja to poprilično brzo riješila, ali sigurno je da niko to ne doživljava dobro. Mnogo im više šteti ono što im se događa u kući nego što čitaju – rekla je Nataša u pomenutoj emisiji.

Podsjetimo, Nataša Bekvalac, koja iza sebe ima tri braka, nedavno je priznala da je već dvije i po godine sama i da, iako ne bježi od nove ljubavi, smatra da mora još vremena da prođe da bi bila spremna ponovo da voli nekog muškarca, piše Blic.

– Kada ulazite iz veze u vezu, kao što sam ulazila ja, energija iz prethodnog odnosa je i dalje tu. I sve se to vuče jedno za drugim. Zato sam sada sebi dala vrijeme, napravila sam pauzu. Odlučila sam da pročistim svoju energiju, život, misli. Ovakva ću biti bolja svojoj djeci, nekom novom muškarcu ako ikada uđe u moj život, ali i samoj sebi – rekla je pjevačica nedavno za Informer.