Hronika

Na mjestu gdje je ubijen MMA borac cvijeće i svijeće: Danas sahrana mladiću koji je stradao u sačekuši (FOTO)

Uroš Stefanović koji je ubijen u sačekuši u Novom Sadu biće sahranjen danas na novosadskom gradskom groblju a ispred ulaza u zgradu u kojoj je stradao ostavljen je vijenac i zapaljene su svijeće.

Na mjestu gdje je ubijen MMA borac cvijeće i svijeće: Danas sahrana mladiću koji je stradao u sačekuši (FOTO)
FOTO: RAS SRBIJA

U tom incidentu ranjen je i Goran Kovačević Goranac a novosadska policija je zbog sumnje da su umiješani u ovo krivično djelo juče uhapsila 13 osoba.

Kako navode u Ministarstvu unutrašnjih poslova, ovom akcijom je za manje od 48 sati rasvjetljeno teško ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca koje se dogodilo u četvrtak oko 21.30 u novosadskom naselju Nova Detelinara, prenosi Blic.

Iz MUP-a nije precizirano ko su uhapšeni niti da li su uopšte privedeni sami izvršioci zločina a predsjednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je juče da će biti „interesantno videti ko su lica koja su učestvovala“.

FOTO: CREATIVEMMA/YOUTUBE / SCREENSHOT
FOTO: CREATIVEMMA/YOUTUBE / SCREENSHOT

– U toku protekle noći na ovom slučaju radilo je 250 ljudi iz SAJ i PTJ. Razotkrili su ubistvo u Novom Sadu. Za dan su pronašli DNK, sve trojice. Interesantno je vidjeti ko su lica koja su učestvovala – rekao je Vučić ne otkrivajući više detalja o ovom incidentu.

Kako je Blic već izvještavao, postoji osnov sumnje da iza ovog obračuna stoji neko sa strane odnosno da egzekutori nisu djelovali po svom nahođenju već po nečijem nalogu što bi istraga trebalo da utvrdi te da je prava meta napada bio Goran Kovačević Goranac a ne stradali Uroš Stefanović koji mu je bio tjelohranitelj.

Prihvati notifikacije