Hronika

PREDAO SE SAM Osumnjičenom za napad na Goranca i ubistvo MMA borca određen pritvor

Danielu Janjošu (42) osumnjičenom da je učestvovao u krvavom obračunu u kome je ubijen Uroš Stefanović a ranjen Goran Kovačević Goranac, sudija Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana a kako saznaje Blic danas popodne biće saslušan povodom tog incidenta u novosadskom Višem javnom tužilaštvu.

PREDAO SE SAM Osumnjičenom za napad na Goranca i ubistvo MMA borca određen pritvor
FOTO: RAS KOMBO

Janjoš se predao policiji sinoć oko 21 sat a sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor po četiri tačke; zbog okolnosti koje ukazuju na mogućnost bjekstva, mogućnosti uticaja na svjedoke, mogućnosti da ponovi odnosno dovrši krivično djelo za koje je osumnjičen i zbog uznemiravanja javnosti – kaže izvor Blica iz novosadskog Višeg suda, prenosi Blic.

Podsjetimo, zbog sumnje da je umešan u ovaj obračun koji se dogodio 2. septembra u novosadskom naselju Nova Detelinara Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je po nalogu novosadskog Višeg suda raspisalo potjernicu za bivšim policajcem Daliborom Bogdanovićem Boćom i još dvojicom muškaraca za koje postoji osnovana sumnja da su direktni izvršioci ovog krivičnog djela.

Jedan od njih, Daniel Janjoš, koji se sumnjiči da je izvršio krivično djelo teško ubistvo i krivično djelo nedozvoljena proizvodnja držanje i promet oružja i eksplozivnih materija, predao se sinoć policiji a za trećim muškarcem čiji je DNK pronađen u kolima pomoću kojih je izvršen napad i dalje se traga i policija ne saopštava njegov identitet.

Prihvati notifikacije