Politika

“Na protestu protiv Dodika nije bilo više od 30 osoba” Mandić tvrdi da jedino DPS ne želi pozitivne promjene u Crnoj Gori

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić rekao je da je posjeta predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika Podgorici još jednom dokazala da jedino opoziciona Demokratska partija socijalista (DPS) ne želi bilo kakve promene nabolje u Crnoj Gori.

“Na protestu protiv Dodika nije bilo više od 30 osoba” Mandić tvrdi da jedino DPS ne želi pozitivne promjene u Crnoj Gori
FOTO: ATV BL/FACEBOOK/SCREENSHOT

Antisrpska histerija je, nažalost i dalje njihova mejnstrim politika, ali ona daje sve manje rezultate i kod najtvrđih birača tog bloka. Slobodno možemo reći da je uzbuđenje vještački kreirano, istakao je Mandić.

Prema njegovim riječima, na protestu koji se dešavao paralelno sa posjetom predsjednika Republike Srpske nije bilo više od 30 osoba.

-O samom skupu dovoljno govori činjenica da će pojedini njegovi učesnici vjerovatno biti procesuirani zbog šovinističkog transparenta “crnogorac, a ne posrbica”, koji Srbe iz Crne Gore predstavlja izdajnicima i građanima drugog reda – rekao je Mandić za RT Balkan.

Mandić, koji je i predsjednik “Nove srpske demokratije”, naglasio je da DPS ne pronalazi formulu za zaustavljanje odliva birača, koji, kako je dodao, sada traže alternativne političke opcije.

Pročitajte još

-Iz tog razloga iz DPS ponavljaju otrcanu mantru o ugroženosti države, petoj koloni i izdajnicima – , rekao je Mandić.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik je u utorak, 27. februara, posjetio Crnu Goru gdje se sastao sa predsjednikom Skupštine Andrijom Mandićem i podržao srpsku nacionalnu zajednicu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu