Politika

Najavljena prijava protiv Stanivukovića zbog ZLOUPOTREBE DJECE, on odgovorio: „BOŽE SAČUVAJ“

Grupa mještana banjalučkog naselja Petrićevac podnijeće Ombudsmenu za djecu prijavu protiv poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draška Stanivukovića “zbog političke zloupotrebe njihove djece, koja su učestvovala u manifestaciji Dani Petrićevca, piše Srna.

Najavljena prijava protiv Stanivukovića zbog ZLOUPOTREBE DJECE, on odgovorio: „BOŽE SAČUVAJ“
FOTO: DEJAN BOŽIĆ/RAS SRBIJA

Međutim, Stanivuković je nakon poziva Srpskainfo bio šokiran i iznenađen, informaciju je čuo da nas, te je njegov prvi komentar bio „Bože sačuvaj“.

Ko je roditelj? Čije dijete sam zloupotrijebio? Bez imena to sve nema smisla. Dani Petrićevca su toliko jedan plemenita manifestacija da ne mogu da vjerujem da je neko htio to da upropasti – rekao je Stanivuković za Srpskainfo.

On dodaje da su svi roditelji i djeca imali pravo da ne dođu, te da niko nije bio obavezan biti tamo, a pogotovo da je ikome palo na pemet da zloupotrebljava djecu.

– Istina je, ja jesam bio jedan o inicijatora ove manifestacije, htjeli smo da okupimo naše mještane i slavimo jubileje, ali sam juče bio pozvan na tu manifestaciju – rekao je Stanivuković.

Kaže da mještani podržavaju ovu manifestaciju, te da će uskoro biti pokrenuto i udruženje koje će praviti bedževe, dukseve i ostale predmete, kako bi novac od prodaje ulagali u dječija igrališta, koševe, klupe i ostale stvari u ovom naselju, kako bi upravo djeci bilo bolje.