Sudbine

Najemotivniji snimak Marine Tucaković i Cece "To je žena koja je stvorila moj novi identitet na estradi" (VIDEO)

Marina Tucaković, koja je juče preminula u 67. godini, tvorac je većine hitova Cece Ražnatović.

Najemotivniji snimak Marine Tucaković i Cece "To je žena koja je stvorila moj novi identitet na estradi" (VIDEO)
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, MILAN ILIC/RAS SRBIJA

Folk zvijezda nikada nije propuštala da istakne da njena karijera ne bi bila tako uspješna da nije bilo Marine.

Ceca Ražnatović se na jednom od svojih koncerata na Ušću javno zahvalila Marini i istakla da je ona njena druga majka, prenosi Blic.

– Željela bih jednoj osobi da se zahvalim. To je žena koja je stvorila moj novi identitet na estradi. Žena zbog čijih tekstova sam ovdje gdje jesam večeras, ispred svih vas. Hvala joj, mnogo joj hvala. Zahvaljujući njoj trajem dugi niz godina. Pored mojih divnih roditelja, mog oca i moje majke, ona je moja druga majka. I zove se Marina Tucaković – rekla je tom prilikom Ceca, a ovaj snimak je danas podijelila na svom Instagram profilu.

Pročitajte još

Folk zvijezda se juče oglasila nakon tužne vijesti o smrti Marine Tucaković.

– Zanijemila sam. Iza nje je duga, mučna borba. I koliko god da smo svi znali ozbiljnost situacije, ja riječi nemam. Otišla je jedna vanserijska duša, žena koja je od svake situacije pravila poeziju, neko na čiji rad niko nije ostao imun, a mi koji smo je imali za prijatelja možemo sebe da smatramo privilegovanim. Marina moja draga, odmori svoju dušu i znaj da ćes zauvijek biti voljena od svih nas – rekla je Ceca za Blic nakon Marinine smrti.

Marina Tucaković preminula je nakon duge i teške bolesti sa kojom se borila četiri godine. Posljednje dane života provela je u bolnici, budući da je bila zaražena korona virusom, što je dodatno pogoršalo njeno zdravstveno stanje.

Prihvati notifikacije