Sudbine

Sav bol je utkala u OVE RIJEČI: Marina Tucaković se od jedne tragedije nikad nije oporavila

Život Marine Tucaković bio je pun profesijonalnih, ali i privatnih uspjeha, međutim, jedna tragedija je zauvijek obilježila njen život i nikad se nije u potpunosti oporavila.

Sav bol je utkala u OVE RIJEČI: Marina Tucaković se od jedne tragedije nikad nije oporavila
FOTO: K1TELEVIZIJA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Naime, ona je prije 13 godina 1. decembra, izgubila sina Miloša Radulovića. Miloša je Marina pronašla mrtvog u porodičnoj kući u centru Beograda, a sahranjen je tri dana kasnije na Novom groblju.

Sin Marine i Aleksandra Fute Radulovića preminuo je iznenada, a o svom najbolnijem danu u životu Marina je samo jednom govorila.

– Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvijek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dijete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvijek imate strah za osobe koje volite – rekla je Marina svojevremeno.

– Interesantno, ja tu noć… On je bio toliko veseo, toliko smo se smijali, nisam zaista mogla da imam loš predosjećaj. Koliko sam imala ranije iz strahova… I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala. Taj dan je trebalo da idem u žiri u jednu emisiju. To je bio trenutak ludila i trezvenosti – dodala je Marina tada, prenosi Blic.

FOTO: RAS SRBIJA
FOTO: RAS SRBIJA

Kada je Marina pronašla svog sina, već je imao modre prste. Dan ranije, ništa nije nalsutilo na tragediju, a kada je tog jutra hitna pomoć stigla, ustanovila je smrt.

– Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim poslije četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo… Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dijete kako nepomično leži u krevetu – rekla je Marina.

U jednom od svojih razgovora sa novinarima, Marina je istakla da nikada nije željela da vidi rezultate sa obdukcije, jer joj to nije bitno.

Pročitajte još

– Nisam željela da vidim rezultate obdukcije. Šta mi to znači? Da li je to bilo srce, da li je nešto uzeo… Kakve to veze ima. To mi nije bitno. Ja sam sa tom djecom bila 24 sata. Imali su sve, vodila sam računa, ali eto, društvo ih je povuklo… Ako je neko bio uz tu djecu, posebno uz Miloša u tim situacijama, onda sam to bila ja. Ja poslije njegove smrti nisam radila nekoliko mjeseci. Imala sam podršku, muzika mi je bila u krvi i ja sam to morala – izjavila je Tucakovićev tada.

Marina je novinarima priznala da je samo jednu pjesmu posvetila preminulom sinu Milošu, “Mišo moj” koju je otpjevala Ana Nikolić, a nakon par godina demantovala je navode da je i pejsma Nataše Bekvalac “Hiljadu nula” posvećena njenom preminulom sinu.

– Pjesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina. Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić – pričala je Marina.

Prihvati notifikacije