Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NAKLON DO PODA Dječak je u Crnoj Gori vidio djevojčicu kako tužno gleda u ljude, a onda je uradio ovo (VIDEO)

Svijet
Autor:

Foto: Podgorički vremeplov/Instragram

Nečije malo, za nekoga je mnogo. Pogotovo kada se radi o dJeci koja odrastaju u teškim uslovima, a za koje je čak i najeftiniji sladoled, luksuz.

Video koji je prvobitno postavljen na instagram profilu Podgorički vremeplov, raznježio je mnoge reakcijom dječaka, koji je, kada je vidio kako ga posmatra djevojčica prilikom izlaska iz prodavnice, jednostavno učinio potez dostojan jednog pravog malog kavaljera velikog srca – jednostavno se vratio do nje i dao joj je njegov sladoled. Kako se navodi, video je nastao negdje u Crnoj Gori, piše Blic.

– Djevojčica je gledala prolaznike kako jedu sladoled… Nije prosila, nije nista tražila, samo je tužno posmatrala. Taj osmijeh i pogled pri poklonjenom sladoledu nije imao cijenu, tu dozu sreće još nisam vidjela u ničijim ocima. Da naučimo nešto od najmlađih jer oni sve manje imaju šta naučiti od nas. Sva su djeca rođena da budu veliki ljudi, humanost, osjećaj, dobrota, o tome se trebaju učiti – stajalo je u opisu videa čitateljke koja je čitavu situaciju i snimila.

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO