Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NAKON MOLITVE OTIŠLI U BOLNICI Baka Darka Lazića otkrila u kakvom je stanju pjevač

Hronika
Autor:

Foto: Predrag Dedijer/RAS Srbija

Rodbina i prijatelji pjevača Darka Lazića koji je u utorak ujutru doživio saobraćajnu nezodu u pola devet jutros su prisustvovali još jednoj molitvi za njegovo ozdravljenje.

Milka, baka Darka Lazića, takođe je bila na molitvi, ali je potom ostala kod kuće. Ona je u telefonskom razgovoru ispričala za Blic kakvo je pjevačevo trenutno zdravstveno stanje.

– Roditelji su tek sada krenuli put bolnice jer smo svi prisustvovali molitvi. Noć je prošla mirno. Za sada nema nikakvih promjena koja se tiču njegovog zdravstvenog stanja.

Jutros je u KBC Zemun bilo mirno. Zaposleni kažu da vikendom nema konzilijuma.

Foto: Oliver Bunić / RAS Srbija

– Vikendom nema konzilijuma lekara, tako da će se nešto više znati poslije vizite – rekli su utros u KBC Zemun gdje je pjevač smješten u utorak ujutru, malo poslije nezgode koja se dogodila kod Pećinca, na ulazu u njegovo rodno selo Brestač.

Darko se četiri puta prevrnuo u automobilu kada je izgubio kontrolu nad vozilom, zbog neprilagođene brzine. On je tada vozio brzinom 150 kilometara na sat, a u krvi je imao 1.39 promila alkohola.

Darko nije bio vezan sigurnosnim pojasom, a za volanom nije zaspao. Policija je to ustanovila jer je na kolovozu bilo tragova kočenja.

Tom prilikom, pjevač je zadobio povrede jagodice, hematom na glavi, prelom butne kosti, kao i karlice, polomljeno mu je devet rebara, a kao posljedica svega smanjen mu je rad bubrega, zbog čega je morao na dijalizu. Zbog unutrašnjeg krvarenja izvađena mu je slezina, a doktori su odlučni da mu ugrade vještački kuk.

Prema posljednjim informacijama, Darku se hematom na glavi povlači, a zbog transfuzije koju je primio u četvrtak mnogobrojni prijatelji pjevača, kao i ljudi dobre volje došli su u Zemunsku bolnicu da daju krv, piše Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO