Hronika

Nakon samo dan riješena pljačka u Banjaluci: Ukrao novac iz kafića i aparata za igre na sreću

Policija je identifikovala i uhapsila je juče F. Ć. Iz  Banjaluke zbog sumnje da je tačno prije četiri godine opljačkao kafić u Banjaluci i ukrao oko 2.150 maraka.

lopov provaljuje
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

On  se sumnjiči da je dana 29. novembra u vremenskom periodu od 2.25 do 2.50 časova upotrebom fizičke snage i podesnog alata obio ulazna vrata ugostiteljskog objekta u Banjaluci.

– Potom je ušao u unutrašnjost i upotrebom alata obio na apart za igre na sreću, kom prilikom je iz navedenog aparata ukrao novac, kao i novac iz šanka, u ukupnom iznosu od 2.150 KM – rekli su u policiji.

Pročitajte još

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka izvršen je pretres stana u Banjaluci koje F.Ć. koristi, kojom prilikom su pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

U toku je kriminalistička obrada  F.Ć., a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije