Hronika

NAMAMILA GA SA SKRIVENOG BROJA Pozvala prijatelja da izađe u hodnik, pa nasrnula na njega NOŽEM

D.V. (32) iz Požege uhapšena je pod sumnjom da je sinoć nožem pokušala da ubije svog prijatelja pedesetogodišnjeg Đ.M. i nanijela mu povrede opasne po život u predjelu sljepoočnice i ramena.

NAMAMILA GA SA SKRIVENOG BROJA Pozvala prijatelja da izađe u hodnik, pa nasrnula na njega NOŽEM
FOTO: FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Umalo kobni događaj odigrao se u hodniku ulaza u kuću za socijalno stanovanje.

Detalji ovog događaja još nisu poznati, a prema onome što se za sada zna Đ.M. je sinoć bio u gostima kod D.V. U jednom trenutku ona ga je sa skrivenog broja telefona pozvala da izađe u hodnik, a kada je on to učinio nasrnula je na njega i nanijela mu dvije rane zbog kojih je kasnije primljen u Opštu bolnicu Užice, prenosi Blic.

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, teško povrijeđeni Đ.M. je sam zatražio ljekarsku pomoć u požeškom Domu zdravlja, nakon čega su iz ove ustanove o svemu obavijestili policiju.

Nedugo zatim D. V. je uhapšena, a osim noža kojim je napala poznanika kod nje je pronađeno i 38 lijekova sa liste psihoaktivnih supstanci. Stoga se, osim za krivično djelo ubistvo u pokušaju, sumnjiči i za neovlašćeno držanje opojnih droga. Određeno joj je zadržavanje do 48 sati poslije koga će biti predata Višem javnom tužilaštvu u Užicu.