Hronika

NAPALI GA ALBANCI Izbodeni maloljetni Srbin uspješno operisan

Maloljetni Srbin uspješno je operisan nakon napada u Sjevernoj Mitrovici i njegovo stanje je stabilno i oporavlja se na odjeljenju intenzivne njege, izjavio je večeras direktor kosovsko-mitrovačkog Zdravstvenog centra Milan Ivanović.

NAPALI GA ALBANCI Izbodeni maloljetni Srbin uspješno operisan
FOTO: TANJUG/AP

Ivanović, koji je i večeras obišao mladića, u izjavi za Tanjug rekao je da on nema temperaturu i da očekuje da post operativni tok ide u povoljnom smjeru.

Pomoćnik direktora Zlatan Elek podsetio je za Tanjug da je mladić mnogo iskrvario, da mu je arterija bila jako presječena.

Sutra u 7.30 ćemo održati konzilijum, a na osnovu svih analiza, ultrazvuka, snimaka, izgeda rane, kao i obimnosti i ozbiljnosti povrede razmotriti da li će još jedan dan ostati na intenzivnoj njezi – rekao je Elek koji je takođe izrazio uvjerenje da će se mladi organizam, a kako je dodao Danilo još nema 18 godina, izboriti sa povredama.

Mladića srpske nacionalnosti sinoć je napala grupa Albanaca i ubola ga nožem, a to se dogodilo u blizini mosta preko rijeke Ibar u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice.

Prihvati notifikacije