Politika

„Naša dužnost je da podržimo predsjednika Srbije“ Stevandić se oglasio nakon informacija da je na Vučića spreman atentat

Republika Srpska nema trenutno bližeg i jačeg zaštitnika od Aleksandra Vučića i rukovodstva Republike Srbije, a jasno je da i Srbija u istoriji nije imala jačeg lidera koji je integriše, razvija i jača kako u regionalnim tako i svjetskim okvirima.

„Naša dužnost je da podržimo predsjednika Srbije“ Stevandić se oglasio nakon informacija da je na Vučića spreman atentat
FOTO: UJEDINJENA SRPSKA/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

To je saopštio predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevandić, povodom informacija da je na predsjednika Srbije spremana atentat.

Stevandić kaže da je Vučić sve postigao čuvajući neutralnost i stabilnost Srbije jačajući joj privredu, institucije i vojsku.

Pročitajte još

– Zato je dužnost svih savjesnih i odgovornih ljudi sa obje strane Drine, ali i u Crnoj Gori i dijaspori, da se oglasimo i demonstriramo svoju podršku predsjedniku Srbije. Planiranje atentata na Aleksandra Vučića koji se etablirao kao jedini nosilac politike mira razvoja i saradnje na Balkanu, a istovremeno uzdigao srbiju ne svrstavajući se i ne povinujući ni jednoj svjetskoj sili, govori da narko-klanovi dobro prate i sarađuju sa geopolitičkim centrima moći. Oni koji to razumiju, čuvaće mu leđa, a oni koji to banalizuju ili se tome izruguju na ovaj ili onaj način, možda su dio te velike igre. Ali uvijek je ono što nas ujedinjuje bilo veće i jače – zaključuje Stevandić.

Prihvati notifikacije