Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NAŠLI SU GA U NJIVI, NEDALEKO OD AUTA” Prijatelji mladića koji je pronađen mrtav u šoku

Hronika
Autor:

Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija

– Njegovo tijelo je pronađeno u njivi u petak popodne, blizu mjesta gdje su mu prije nekoliko dana pronašli automobil. Šta se tačno desilo još ne znamo, rekli su nam da će tijelo poslati na obdukciju i da ćemo onda biti obavešteni o svemu.

Tužnim glasom, još uvijek u šoku i nevjerici, ovim riječima za Blic priča Miljan, prijatelj Časlava Živojinovića (24) koji je u petak popodne pronađen mrtav. Neprestana potraga za Časlavom trajala je od 29. oktobra pa sve do petka popodne, kada je njegovo tijelo pronađeno u njivi.

– Našli su ga u korovu, u njivi. Nije bilo nikakvih tragova nasilja, niti bilo čega što bi moglo da ukaže na to da mu je neko naudio. Prema onome što su zaključili na licu mjesta i što su nam rekli, pretpostavlja se da se Časlav otrovao i na taj način se ubio. Međutim, nama to nisu zvanično rekli jer je njegovo tijelo tek poslato u Smederevo, odakle će biti prebačeno na Institut sudske medicine u Beogradu – objašnjava Miljan tužnim glasom.

Mjesto na njivi na kom je počivalo Časlavovo beživotno tijelo nalazi se na samo kilometar, kilometar i po, od mjesta gdje je pronađen njegov automobil prije desetak dana, nedaleko od Velike Morave, objašnjava prijatelj.

U automobilu su tada pronađene njegove lične stvari, kao i telefon i tablet, a na vozilu nije bilo nikakvih vidljivih oštećenja, zbog čega se pretpostavlja da se Časlav tu parkirao i pješke nastavio dalje kroz njivu.

Časlav je tog 29. oktobra iz kuće izašao rekavši ocu da ide u banku. Međutim, da se nešto sumnjivo dešava, prvi je shvatio njegov drug kome je mladić poslao sumnjivu poruku u kojoj, po svemu sudeći, najavljuje samoubistvo.

– Brate, izvini što se ovako priča završava, u velikom sam haosu. To je kao jedan veliki mutan vir. Sve se danas završava. Zbogom, brate moj… Volim te. Čuvaj mi moje… A onu klošarku… na sahranu nemoj da pustiš. Kad me nađu, ti znaš šifru od telefona, ostavio sam neke video-zapise. Zbogom – napisao je nestali mladić.

Još jednu poruku napisao je djevojci i u njoj naveo da mu je krivo što nije mogao još jednom da je zagrli.

– Ne šalim se… Samo sam želio da se oprostim od tebe. Zbogom još jednom. Volim te. Čuvaj se. Više ne mogu ovako.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO